Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ψέματα: Αυτό που ο Χάρης κάνει καλύτερα από τον καθένα (μέρος 1ο)

Η αντεπίθεση του Χάρη ξεκινά με το άρθρο: "Διοίκηση στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" και δείχνει τον τρόπο, με τον οποίο θα αποδομήσει τη Νέα Πορεία. Για να μη βρεθεί σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ξύδη, τον παρακάμπτει με τρόπο (θα δούμε πώς) και αρχίζει να χτυπά τους συμβούλους, πάντα με την απαραίτητη χρήση
τού Καραμανεομέτρου.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπορεί να μη γουστάρουμε μία τον Ξύδη και τους προδότες του, αλλά δεν μας ευχαριστεί να τους χτυπά κανείς, λέγοντας ψέματα. Είσαι μάγκας κύριε; Βρες, βγες και πες τα έξω από τα δόντια. Επίσης, δέκα χιλιάδες τρωτά έχει η Διοίκηση, δεν είναι δυνατόν να ξεκινάς να τη χτυπάς στις προσωπικές σχέσεις των στελεχών. Δεν λέμε, και αυτό έχει το ενδιαφέρον του, αλλά πιάσε πρώτα τις δεκάδες αφορμές που δίνει ο Δήμαρχος και μετά φτάνεις και στα προσωπικά. Όχι χαζοϊσορροπιούλες του κερατά για να συνεχίσεις να παίρνεις δημοσιεύσεις και τραβηγμένα από τα μαλλιά δημοσιεύματα εναντίον προσώπων για να κάνεις τη δουλίτσα σου.

Θα ξεκινήσουμε από αυτό που, ως Κλισιοσκόπιο, μας αφορά περισσότερο. Την αηθέστατη ΨΕΜΑΤΑΡΑ του Κουγιουμτζόπουλου κατά του blog μας και θα συνεχίσουμε με κάθε άλλη λέξη του, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι τίποτε δεν γράφεται και δεν λέγεται τυχαία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...