Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ψέματα: Αυτό που ο Χάρης κάνει καλύτερα από τον καθένα (μέρος 3ο)

Δεν είναι φοβερό το γεγονός ότι οι εκδότες, κάνοντας ρεπορτάζ, σταματούν στο σημείο που τους συμφέρει και δεν ρωτούν ποτέ τούς άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ενδέχεται να μην τους τα πουν όπως θα γούσταραν; Πραγματικά...

Ο μεγάλος δημοσιογράφος Κουγιουμτζόπουλος, άπαξ και του είπε η
Παρίση ότι ο σύζυγός της δεν πήρε χρήματα από το Στάικο, έτρεξε να δημοσιεύσει! Τα εξής δύο ενδεχόμενα, δεν του πέρασαν από το μυαλό: 1) Η Παρίση είχε χεσμένη τη φωλιά της 2) Η Παρίση δεν είχε ιδέα για τη δωρεά Στάικου (καλά, αν συνέβη και αυτό, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος).

Κάτι άλλες εξυπνάδες ο Χάρης τις ξέρει.... Εδώ, μόνο, δεν μπορούσε να διασταυρώσει την πληροφορία... Τίποτε δεν είναι τυχαίο: 1) Βγάζοντας αυτήν την "είδηση", ok, εμφανίζει ότι εμείς λέμε ψέματα, αλλά κυρίως 2) Χτυπάει στα ίσια τον ίδιο το Στάικο, ο οποίος δεν διέψευσε ποτέ το Κλισιοσκόπιο, άρα ο κύριος Μπάμπης είναι επίσης ψεύτης, άρα ένας αντίπαλος υποψήφιος Δήμαρχος λιγότερος.

Hint: Μα καλά, ακόμη και αν τόσο πολύ την εμπιστεύεται την Παρίση ο Χάρης, δεν του έκανε εντύπωση ότι όχι μόνο ο Στάικος, αλλά ούτε και ο ίδιος ο Παρίσης αντέδρασε στο δημοσίευμά μας; Παράλληλα, δεν φοβήθηκε ότι εμείς θα τον ξανακάνουμε ρόμπα, με την ίδια χαρακτηριστική άνεση, με την οποία έχουμε περιλάβει όλο το κονκλάβιο της διαπλοκής; Αν μη τι άλλο, από όλο το παρεάκι, τον είχαμε για τον πιο έξυπνο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...