Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Συνέχεια ψεμμάτων (μέρος 1ο)

Αυτό εδώ είναι, λοιπόν, το άρθρο-εφαλτήριο της προεκλογικής εκστρατείας του Κουγιουμτζόπουλου. Κατεβάστε το, να το έχετε, να ζήσετε, να το θυμάστε.

Οι συκοφαντίες, όμως, του άρθρου αυτού δεν περιορίστηκαν στα του Κλισιοσκοπίου. Άντε αυτό να το καταλαβαίναμε. Προχώρησαν και προς το σύζυγο της κας Ρετσινιά. Δεν μας έφταναν οι πολιτευτές, πιάσαμε τώρα και τους συζύγους:

"Ο σύζυγος της Αντιδημάρχου κας Ρετσινιά μπήκε στο Δημαρχείο και τα 'σπασε, (επειδή) ο Δήμαρχος αποκάλεσε άχρηστη τη Ρετσινιά, δημοσίως". Νεός Βραχιολιδισμός, καθώς ουδείς μπήκε στον κόπο να κάνει ένα τηλέφωνο, ώστε να επιβεβαιώσει το γεγονός. Η αντίδραση,
αναπόφευκτη και η ρόμπα, ξεκούμπωτη:

Χολαργός 1/7/2012

Προς
Εφημερίδα 30 Μέρες
Υπόψη κ. Χ. Κουγιουμτζόπουλου

Στο φύλλο αρ. 475/29.6.2012 και στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ-Διοίκηση στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με έκπληξη διαπίστωσα την εμπλοκή μου ως σύζυγος της Αντιδημάρχου κας Βασιλικής Ρετσινιά, ότι «μπήκα στο Δήμο και τα έσπασα».

Το ύφος και το ήθος που με χαρακτηρίζουν σε καμιά περίπτωση δεν θα επέτρεπαν τέτοιου είδους συμπεριφορά. Ένας λόγος παραπάνω είναι η απασχόληση της συζύγου μου στο Δήμο και ο σεβασμός και εκτίμηση που έχω τόσο στους θεσμούς όσο και στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Ξύδη.

Οφείλατε πριν την αναφορά στο άτομό μου, να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να λάβετε ό,τι διευκρινίσεις θέλατε.

Αναφέρεστε στην δήθεν αναφορά δημοσίως από τον κ. Δήμαρχο για  “ανικανότητα” της συζύγου μου.
Σας διαβεβαιώνω ότι οι προσπάθειες που καταβάλει η κα Ρετσινιά και τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών, από αναλήψεως των καθηκόντων έχουν τύχει ευμενών σχολίων τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τους  δημότες και στα οποία ( σας θυμίζω) έχουν γίνει θετικές αναφορές επανειλημμένως και από την εφημερίδα σας.

Παρακαλώ με ιδιαίτερο σχόλιο (και όχι μόνο με αναδημοσίευση της επιστολής), να προβείτε στην συγγνώμη προς αποκατάσταση των προσβλητικών αναφορών.

Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

Με εκτίμηση
Λουκάς Γιαννακόπουλος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...