Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δωρεάν μάθημα: Πώς κάνεις ρόμπα έναν εκδότη, χωρίς να ιδρώσεις

Πρώτον, δεν υπάρχει κανένα τοπικό ανώνυμο blog. Έχει όνομα και λέγεται Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου. Επίσης, το myxolargos.gr δεν λέγεται Κουγιουμτζόπουλος-Παπαγεωργίου και ΣΙΑ (αλήθεια, τι έγινε αυτή η Σία; Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι από τότε που έπεσε πάνω μας..;), άρα είναι και αυτό ανώνυμο;

Δεύτερον, αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν
οι 30 Μέρες, απευθύναμε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στον κύριο Μπάμπη Στάικο, την εξής ερώτηση :

"Αξιότιμε κύριε Στάικε,

επ΄αφορμήν του σχετικού δημοσιεύματος (σελίδα 4) στο φύλλο υπ' αριθμ. 475 της εφημερίδας 30 Μέρες και επειδή δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί τα δημοσιεύματά μας και να πλήττει την αξιοπιστία μας, λαμβάνουμε το θάρρος να σας απευθύνουμε το κάτωθι ερώτημα: Ήταν σωστές οι πληροφορίες που είχαμε σχετικά με το ότι δώσατε €10.000 στον κο Παρίση, με σκοπό τη χορηγία στην έκδοση του βιβλίου του;"

Ο κος Στάικος μάς έκανε την τιμή και απήντησε άμεσα, ως κάτωθι:

"Κύριοι,

Πριν ένα χρόνο, ο κος Παρίσης με επισκέφτηκε στο γραφείο μου και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για την έκδοση του νέου του βιβλίου. Επειδή τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως φίλο, του έδωσα 5.000 σε μετρητά και 5.000 με τραπεζική επιταγή. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να υπάρχει άρνηση αυτού του γεγονότος, αφού δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω ότι στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται "ότι δήθεν ο σύζυγος της κας Παρίση έλαβε από επίδοξο υποψήφιο δήμαρχο χρήματα για το νέο βιβλίο του". Προφανώς εννοεί εμένα, αλλά κατ´ αρχήν, δεν κατανοώ το χαρακτηρισμό "επίδοξο υποψήφιο δήμαρχο", αφού ούτε έχω ανακοινώσει κάτι τέτοιο, ούτε είναι στις άμεσες επιδιώξεις μου, αφού οι εκλογές αργούν ακόμη.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Μπάμπης Στάικος"

Enough said. Άντε καληνύχτα σας και χρόνια πολλά...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...