Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το οικόπεδο, το Πολυϊατρείο, το ΚΑΠΗ και οι πράσινοι δράκοι στην κουζίνα (μέρος 1ο)

Η ταμπέλα αυτή κοντεύει να βγάλει ρίζες. Όταν λέμε εμείς ότι η Νέα Πορεία στηρίχτηκε στα ψέμματα για να κερδίσει τις εκλογές, δεν μιλάμε μόνο για τις γνωστές συκοφαντίες. Και πού να πιάσουμε τα νομικά θέματα... Αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης, πρώτα τα του οικοπέδου.

Πρώτα, πρώτα, μιλάμε για οικόπεδο 2Χ2, αλλά αφού το δικαστήριο είπε 1,1 εκατομμύριο, εμείς μόκο. Ας πιάσουμε ένα-ένα τα θέματα που προκύπτουν για να μην μπλεχτούμε. Παρά την περιπαικτική μας διάθεση, το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο και θα δούμε, αμέσως, γιατί:

Όταν ακούγονταν τα έργα και οι παροχές που
υπήρχαν στο Χολαργό, ο Ξύδης απαντούσε ότι ο Παπάγος δεν χρειάζεται τέτοια πράγματα, αλλά συγχρόνως φύτευε σχετικές ταμπέλες για να μαζέψει τα πρόβατα. Ο Ξύδης προεκλογικά περηφανευόταν ότι δεν είχε χρέη ή μάλλον ότι δεν είχε τα χρέη του Χολαργού, διότι όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν μέσα κανά 3άρι μύρια και απορία το 'χουμε πώς το κατάφερε.

Ο Παπάγος εν συγκρίσει τόσο με το Χολαργό, όσο και με όλους τους Δήμους του κόσμου είχε και έχει μηδενικές υποδομές και βασίζεται τόσα χρόνια στον περιορισμό της κυκλοφορίας και στη "Δόξα και το Κάλλος", ώστε να μη μιλάει κανείς. Ακόμη και το κλειστό τους Γυμναστήριο, όπου κάποτε έπαιζε η ομάδα στην Α1, το έχουν αφήσει και έχει ρημάξει, καθώς τα χρήματα που ελάμβαναν από το Κράτος για τη συντήρησή του, ακόμη ψάχνουμε να βρούμε πού πήγαιναν. Με την αλλαγή Διοίκησης ΚΑΙ αυτό θα βρεθεί για να πάνε οι υστεροφημίες από 'κει που 'ρθαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...