Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο Ξύδη-Παπάγου (μέρος 1ο)

Λιανά, για κανά δύο που ακόμη δεν το έχουν πιάσει: Ο Ξύδης ήξερε ότι είναι η τελευταία του, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και του Παπάγου. Τέτοια συγκυρία με ΔΝΤ, αποχή, διεφθαρμένους και ψεύτες παρατρεχάμενους, συκοφάντες εκδότες, ξεπουλημένο ΠΑΣΟΚ, προδότες και ανοργάνωτους αντιπάλους, δεν θα ξαναβρεί άνθρωπος στην περιοχή τα επόμενα 500 χρόνια.

Είδε και τον Προϋπολογισμό του Χολαργού, ποια ήταν η πραγματική κατάσταση, πόσο βελτιωνόταν από μόνη της, πόσα πράγματα μπορούσε να του κόψει, πόσα να στερήσει από τον κόσμο και να
μαζέψει λεφτά και κατάλαβε ότι είναι μοναδική ευκαιρία για να κάνει πράγματα στον Παπάγο.

Του έκατσε και η έλλειψη κόντρας με τον Τύπο, του έκατσε και το 82%, διότι με τέτοιο νούμερο δεν μπορεί ο δημότης να πει και πολλά μετά, του έκατσε τρελά και το κόψιμο μισθών και επιδομάτων των δημοτικών υπαλλήλων. Παράλληλα, είδε την πραγματική πιστοληπτική ικανότητα, άρα και όλα στραβά να πάνε, με ένα εύκολο δάνειο μπαλώνονται τα πάντα.

Πώς, όμως, θα άφηνε το Χολαργό να ρημάξει, πώς θα έκοβε παροχές, πώς θα αύξανε τροφεία και πώς γενικώς θα σακούλιαζε τα φράγκα του Χολαργού, ώστε να τα χρησιμοποιήσει στον Παπάγο; Αν έλεγε την αλήθεια για την κατάσταση που βρήκε, αυτόν και την παράταξή του, οι Χολαργιώτες θα τους λίντσαραν στους δρόμους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...