Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τις πταίει για την εκμετάλλευση του Χολαργού από τον Παπάγο (μέρος 4ο)

5) Θέλετε να πάμε στα της περίφημης διαθήκης; Είπε μια σαχλαμάρα η Κούτρα, της έβαλε χέρι ο Ξύδης, το θέμα θάφτηκε και δεν μάθαμε, ούτε θα μάθουμε ποτέ ποιος είχε δίκιο και αν υπήρχε οποιοδήποτε θέμα.

6) Θέλετε να πάμε στα μαύρα ταμεία του ΔΑΟΧ; Μόνο ο Τούτουζας την πλήρωσε, αλλά και ο Δήμος που έφαγε τη δικαστική απόφαση στο κεφάλι για το τάχα μου παράνομο έργο. Τον Τούτουζα τον κυνήγησαν λυσσαλέα, τον έδιωξαν από Αντιδήμαρχο, τον έθεσαν στην αφάνεια, τον απειλούν ακόμη με εισαγγελείς και φυλακές, ενώ το Νικολάου ουδείς.

7) Να πάμε στα μαύρα ταμεία του Αποστολόπουλου
στο Πνευματικό Κέντρο; Κιχ. Πιο πολλά ξέρουμε για τα... 1.800 € μαύρα του ΚΑΠΗ, παρά για τις εκατοντάδες € του Πνευματικού. Πού ήταν για αυτά οι εκδότες που κόπτονται για την αλήθεια και τη διαφάνεια; Ξέρουμε πού είναι. Περιμένουν να κάνει κίνηση για να τον ξεσκίσουν. ΟΚ.

8) Πάμε στα παράνομα κυλικεία; Να πάμε. Παράνομο το κυλικείο στο 5Χ5 και στο τένις Χολαργού, προεκλογικά. Σήμερα, λειτουργούν κανονικά και ο Δήμος μαζεύει λεφτά για τον Παπάγο. Παράνομο και καταστροφικό για το περιβάλλον το Καφέ του Χολαργού, προεκλογικά. Σήμερα, λειτουργεί κανονικότατα, πάνε και για επέκταση και σκίζουν και τους μισθωτές για τα υπόλοιπα λεφτά, ώστε να γίνουν έργα στον Παπάγο.

9) Δάνεια, δάνεια, δάνεια, βοήθεια δάνεια, καταστράφηκε το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας, προεκλογικά. Σήμερα, "εεε, μωρέ, τα δάνεια πληρώνονταν και πληρώνονται κανονικά, τα μισά έχουν λήξει, τα υπόλοιπα λήγουν, έχουν μειωθεί και οι δόσεις, έχουν φύγει και τα χρεολύσια, δεν τρέχει και τίποτα, έχουμε λεφτά για να κάνουμε έργα στον Παπάγο"!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...