Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δασοπροστασία: Ώρα μηδέν (μέρος 1ο)

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, Ανυφαντής, Κεχρής και Αναγνωστόπουλος που τότε άνηκαν στην ίδια παράταξη, είχαν μοιράσει μία ανακοίνωση στον κόσμο, όπου εξέφραζαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τη Δασοπροστασία.

Η Ευαγγελοπούλου έβγαλε απάντηση, ΜΕ γνωμικό, κλασσικά,  όπου τους κατηγορούσε για τα... δάνεια του Νικολάου (βλέπετε, τότε, αυτή η καραμέλα ακόμη "περνούσε") και ότι τα
υπόλοιπα που της έλεγαν γίνονταν έστω εκείνη την ώρα ή επρόκειτο να γίνουν άμεσα. Άλλωστε, ακόμη και τσουνάμι να συμβεί στο Χολαργό, τα δάνεια του Νικολάου θα φταίνε. Παράλληλα, τους "την είπε" ότι η φράση "ο Υμηττός μας" είναι... λάθος, διότι ο Υμηττός δεν είναι δικός τους, αλλά όλων μας. Ας τον τρελό στην τρέλα του...

Για όποιον θυμάται, στο blog του Παρατηρητή είχε γίνει της μουρλής κάτω από εκείνη την απάντηση της Δόκτορος, όπου κλασσικά πάλι έφταιγε ο... Αυγουρόπουλος και είχε πέσει τρελό γέλιο με τις ασυναρτησίες.

Εμείς αρχικά είπαμε, "οκ, οι πολιτικοί πλακώνονται μεταξύ τους", αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι αυτά που πρέπει να γίνουν κάποιοι τα άκουσαν και τα έλαβαν υπόψιν τους. Ας δούμε πώς έχει, σήμερα, η κατάσταση στη Δασοπροστασία του Δήμου μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...