Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δασοπροστασία: Ώρα μηδέν (μέρος 2ο)

Είναι γνωστή η ιστορία με την οικογένεια Χριστοδουλοπούλου, η οποία εκδιώχθηκε επί Πολύδωρα από το Χολαργό, επειδή δημιουργούσε προβλήματα και πήγε και παρίστανε τη Δασοπροστασία στον Παπάγο.

Πέρυσι, λοιπόν, ο Ξύδης, ο οποίος κέρδισε ελέω Πολύδωρα, θέλησε να βάλει την παραπάνω οικογένεια να κάνει κουμάντο στον Υμηττό. Καμία λογική, το ξέρουμε, αλλά μήπως έχει και
τίποτα λογική σε όλο αυτό το σπρώξε-γλείψε Πολύδωρα-Ξύδη;

Τους έστειλε δε να κάνουν κατάληψη στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΔΗΧ με αποτέλεσμα να πέσουν μάπες και να μαζευτούν. Εμάς δεν μας απασχολεί αν ο Ξύδης έχει πρόβλημα με το Χολαργό και θέλει να κάνουν παντού κουμάντο οι Παπαγιώτες.

Το θέμα είναι ότι το 2010 ο Χολαργός είχε και γαμώ της Δασοπροστασίες με άνω των εκατό ατόμων εθελοντών, ενώ ο Παπάγος είχε 5 άτομα, όλα μέλη της οικογένειας Χριστοδουλοπούλου.

Σήμερα, ο κόσμος βαρέθηκε να τσακώνεται, ξενέρωσε, αηδίασε και στο Χολαργό έχουν απομείνει ελάχιστα άτομα, τα οποία δεν γουστάρουν και μία, ενώ στον Παπάγο παραμένουν τα 5 άτομα, όλα μέλη της γνωστής οικογενείας. Μεταξύ μας και αυτοί οι λίγοι του Χολαργού θα είχαν κόψει ήδη λέλουδα μυρωμένα, αν δεν είχαν προηγούμενα με τους Χριστοδουλόπουλους και δεν ξέρναγαν και μόνο στη σκέψη να τους αφήσουν να κάνουν μόνοι τους τους δερβέναγες του βουνού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...