Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Όταν θα πάω, κυρά μου, στο παζάρι... (μέρος 3ο)

Πάμε βαθιά ανάσα:

"Αφού εγώ στο άρθρο μου αναφέρομαι σε έναν «επίδοξο δήμαρχο» που ο κ. Στάικος αρνείται ότι είναι και σε έναν που δεν έδωσε λεφτά στον κ. Παρίση, ενώ ο κ. Σταικός ισχυρίζεται ότι έδωσε, οποιαδήποτε ομοιότητα και σύνδεση του αντικειμένου του άρθρου με το πρόσωπο του κ. Στάικου είναι αστήρικτη και είναι απορίας άξιο πως ο κ. Στάικος συνέδεσε το όνομά του με το άρθρο μου.
Παρακαλώ να τον ενημερώσετε σχετικά.

Ευχαριστώ
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος"

Ωραίο; Ξεκινάμε:
1) Έτσι μπράβο... Αντρίκια, μάγκικα και καραμπουζουκλίδικα... Αυτός ο άνθρωπος
ζητάει και την ψήφο μας. Φανταστείτε να στριμωχτεί σε τίποτα δυσκολότερο, τι τσιγκολελέτα θα μας παίξει. Αλλά καλά κάνει και μας θεωρεί χαζούς. Αφού μας έπεισε να ψηφίσουμε Ξύδη, δικαιού!

2) Το επίμαχο άρθρο του Χάρη αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του Κλισιοσκοπίου και μη μας πει ότι όταν λέει: "Τοπικό ανώνυμο blog", δεν αναφέρεται σε μας...

3) Στη δική μας ανάρτηση τα ονόματα του Στάικου και του Παρίση αναφέρονται 200 φορές και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ούτε κάποιο υπονοούμενο για ποιους λέμε. Άρα, λέει και πάλι ΨΕΜΑΤΑ!

4) Ακόμη και αν βγει και πει ότι αναφέρθηκε σε άλλο ανώνυμο τοπικό blog και όχι στο Κλισιοσκόπιο (μη γελάτε, έχετε δει τι είναι ικανός να πει και να κάνει), απαντούμε προκαταβολικά ότι εμείς ήμασταν το μόνο blog που είχε τα κότσια να αναφερθεί επωνύμως στην ιστορία της χορηγίας του βιβλίου του Παρίση! Άρα, ας βρει άλλο, καλύτερο ΨΕΜΑ.

5) Τέλος, τι σημαίνει: "Παρακαλώ να τον ενημερώσετε σχετικά"; Οι συγκεκριμένες επιστολές, δηλαδή, δεν εστάλησαν απευθείας από τον έναν στον άλλον; Μήπως, λέμε τώρα εμείς... η κουβέντα έγινε μέσω του myxolargos.gr; Όχι, δεν τρέχει τίποτα, απλά θυμηθήκαμε ΑΥΤΟ. Εμείς πάντως δεν μιλάμε με κανέναν μέσω Μέσων, τα οποία δεν μας ανήκουν. Δεν πιστεύουμε να μας είχε πει και τότε ΨΕΜΑΤΑ ο Χάρης και το myxolargos.gr να του ανήκει ή να είναι από πίσω του, ενώ ψάχνει να βρει ποιοι είναι πίσω από το Κλισιοσκόπιο που στην τελική δεν έχει οικονομικά πάρε-δώσε και δεν υποχρεούται να κόβει παραστατικά, όπως άλλοι. Αχ, πάλι από τα σύννεφα θα πέσουμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...