Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δασοπροστασία: Ώρα μηδέν (μέρος 4ο)

Αποκορύφωμα της ασυνεννοησίας, αλλά και της εμμονής του Δημάρχου με τον Παπάγο, είναι το κάτωθι περιστατικό και εμείς θα το αντιγράψουμε ακριβώς από το myxolargos.gr, για να μην πει κανείς ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας.

"Παραιτήθηκε ο Νικος Πατεργιαννάκης από την Επιτροπή Δασοπροστασίας του ΔΟΠΑΠ, της οποίας ήταν Πρόεδρος, λόγω των οργανωτικών
αδυναμιών που παρουσιάζονται στο εθελοντικό σώμα δασοπυροσβεστών, έναμιση χρόνο μετά τη σύστασή του.

Ο κ. Πατεργιαννάκης που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, επεσήμανε ότι στις εθελοντικές ομάδες δασοπυροσβεστών, για δεύτερο καλοκαίρι, σε περίοδο υψηλού κινδύνου, δεν υπάρχει γενικός συντονισμός, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να λειτουργούν απομονωμένα η μία από την άλλη και ότι στο προχθεσινό περιστατικό της πυρκαγιάς του Υμηττού, το βουνό έμεινε αφύλακτο, λόγω έλλειψης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο κ. Πατεργιαννάκης ανακοίνωσε εκνευρισμένος την παραίτησή του, όταν έμαθε ότι ο Δήμαρχος είχε ορίσει ως επικεφαλής την κα Χριστοδουλοπούλου από του Παπάγου, ενώ λίγες ημέρες πριν, η Επιτροπή Δασοπροστασίας είχε συνεδριάσει και είχε ορίσει ως επικεφαλής τον κ. Χατζηεμανουήλ από το Χολαργό. Έτσι, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει η Επιτροπή, αφού ακυρώθηκε εκ των πραγμάτων και παραιτήθηκε."

Σημεία στίξης και επιμέλεια κειμένου, μια προσφορά του Κλισιοσκοπίου, μπας και βγει νόημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...