Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δασοπροστασία: Ώρα μηδέν (μέρος 3ο)

Η Ευαγγελοπούλου που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, πέρυσι μας είχε διαβεβαιώσει ότι θα επέλθει σύμπνοια στην ομάδα και όλα θα πάνε καλύτερα.

Σήμερα, οι δύο "ομάδες" παραμένουν χωριστά. Tου Χολαργού έχει αποδεκατιστεί και λειτουργεί ο καθείς αυτόνομα, αρκεί να μην μπλέκεται στα πόδια του άλλου. Κοινώς, όποια Δασοπροστασία υπάρχει αυτή τη στιγμή στο βουνό, είναι
αποτέλεσμα πεισμάτων και λειτουργεί, αν λειτουργεί, στην τύχη.

Παράλληλα, η απαραίτητη αποψίλωση που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο πριν την περίοδο υψηλού κινδύνου, κοινώς αρχές Μαΐου, ξεκίνησε αυτήν την ώρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του Αυγούστου!

Για δε τη δεξαμενή ανεφοδιασμού ελικοπτέρων, κλασσικά τέτοια εποχή δεν είναι επιχειρησιακά έτοιμη, διότι αυτή η Διοίκηση είναι ικανή να βρει τα απίστευτα κολλήματα, αρκεί να μη χρειαστεί να δουλέψει.

Τεράστια πλάκα έχει το γεγονός ότι δεν τους φτάνει που είναι άχρηστοι, ανίκανοι, τοπικιστές, κολλημένοι και προβληματικοί, έχουν φτιάξει και καμπόσες επιτροπές επί επιτροπών για το θέμα, με αποτέλεσμα να πλακώνονται όλη την ώρα, κυρίως οι διοικούντες μεταξύ τους και να μπλέκουν τα μπούτια τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...