Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το δούλεμα που φάγαμε με τα δάνεια του Νικολάου (μέρος 6ο)

Νόμιζε, λοιπόν, ότι με τα προηγούμενα μας εξήγησε γιατί χτυπιόταν τόσα χρόνια για τα δάνεια του Νικολάου. Κοινώς, για αυτό έκραξαν το δάνειο για να καλυφθούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Σκούρτη, διότι με την αποπληρωμή θα είχε κοστίσει παραπάνω από τα χρέη. Το να μην υπήρχαν ληξιπρόσθεσμα χρέη, δεν το συζητάμε.

Παράλληλα, για αυτό έκραξαν το δάνειο για την αγορά νέου στόλου απορριματοφόρων, διότι σήμερα η αξία τους έχει πέσει. Ενώ ο Παπάγος που έχει ακόμη τις σκατιάρες του '70 και πληρώνουμε κάθε μήνα τα κέρατά μας σε βλάβες και συντηρήσεις είναι καλά.

Για τα πεζοδρόμια, επίσης δεν έπρεπε να παρθεί
δάνειο, διότι σήμερα έχουν φθαρεί και η αξία τους έχει πέσει... Λες και θα έρθει κανείς να αποτιμήσει και να αγοράσει τα πεζοδρόμια του Χολαργού και θα πέσουμε έξω... Έπρεπε να έχουμε ακόμη εκείνα του Βουτσινά και του Βιτάλη...

Είναι, όμως και ψεύτης, διότι ακόμη και με αυτήν την παντελώς ηλίθια λογική, θα έπρεπε η αντιπολίτευση να έχει στηρίξει το δάνειο για τη Βίλα Σαλίγγαρου, διότι αποτέλεσε επένδυση και σήμερα, ο Δήμος διαθέτει ένα περιουσιακό στοιχείο υπερπολλαπλάσιας αξίας από το ποσό του δανείου.

Αλλά ξεχάσαμε, ούτε αυτό ήταν σωστό, διότι η Βίλα έχει μέσα τεχνολογικό εξοπλισμό, του οποίου η αξία θα έχει σίγουρα μειωθεί, συν το ότι έπρεπε να προβλέψει το τότε Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα γίνει ο Καλλικράτης, θα ενωθούμε με τον Παπάγο, θα κερδίσει ο Ξύδης και θα ρημάξει το σύμπαν μετά το 2011... Επίσης, έπρεπε να προβλέψουν κάποιοι ότι θα συνεργαστεί ο Ξύδης με το ΠΑΣΟΚ, θα βάλει Συμπαραστάτη του Δημότη το Σκούρτη, ο οποίος θα πάει το γραφείο του στη Βίλα, αλλά μετά για οικονομικούς λόγους θα παραιτηθεί και μετά ο Δασκαλόπουλος και ο Αποστολόπουλος θα σαμποτάρουν την εκλογή του Πολύδωρα, ως νέου Συμπαραστάτη και άρα ότι πάλι η Βίλα θα έμενε αναξιοποίητη. Επίσης, θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί η παντελής απαξίωση του Ξύδη προς τα ΤΟ.ΣΥ.Ν. και τον πολιτισμό και ότι έτσι, ουδείς θα συνέχιζε να χρησιμοποιεί τη Βίλα.

Εμ, έτσι, μάλιστα. Έχει δίκιο, ο Παγώνης. Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...