Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το δούλεμα που φάγαμε με τα δάνεια του Νικολάου (μέρος 7ο)

Θα ρωτήσετε, τώρα, γιατί ο Παγώνης εγείρει τέτοια χαζά επιχειρήματα που καταρρίπτονται από μόνα τους; Είπαμε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Σκοπός του άρθρου είναι να χτυπηθεί ο Ξύδης, έτσι ο συντάκτης έπρεπε να στήσει μία ολόκληρη ψεύτικη επιχειρηματολογία για να μη γίνει τελείως ρεζίλι, καθώς στο τέλος του άρθρου λέει ότι ο Δήμαρχος δεν πράττει καλά και πρέπει να πάρει... δάνειο για την αγορά του οικοπέδου! Πώς αυτός, ο απόλυτος τιμωρός της δανειοληψίας, θα δικαιολογούσε τη θέση του;

Μας λέει κιόλας, ότι βάσει του κριτηρίου "δάνειο-
κόστος αποπληρωμής-αξία αγαθού", εξηγείται γιατί η παράταξή του, τότε, ενώ ήταν κάθετα ενάντια στα δάνεια, ψήφισε εκείνα για το οικόπεδο στον Τσακό, αλλά και εκείνο για την ολοκλήρωση του ΙΚΑ-ΚΑΠΗ... Εμείς, το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι ο κυρ Πάνος πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος στην περιοχή που δεν έχει καταλάβει ότι πλέον τελείωσε ανεπιστρεπτί η περίοδος που "πέρναγε" ό,τι γούσταραν ο Κουγιουμτζόπουλος, ο Βραχιολίδης και ο Καραμανέας και ότι πλέον κάθε τι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα θα διυλίζεται και θα ξεφτιλίζεται μέχρι τελικής πτώσης.

Δεν πειράζει, όμως, θα το καταλάβει, τώρα, μια και καλή. Το Κλισιοσκόπιο τον αποκαλεί δημοσίως ΨΕΥΤΗ με περικεφαλαία, του λέει πως θα έπρεπε να ντρέπεται και να καταλάβει επιτέλους ότι η αντιπολιτευτική στάση του Δεμερτζή και της "Περικλέους Πολιτεία", το μόνο που κατάφερε τα τελευταία 12 χρόνια ήταν συνεχείς ήττες, με μεγαλύτερη ξεφτίλα την τρίτη θέση το 2010. Επίσης, να καταλάβει ότι η πολιτική των έργων και των δανείων θα είχε δικαιωθεί και στις τελευταίες εκλογές, αν το ΠΑΣΟΚ Χολαργού δεν είχε ξεπουληθεί στον Ξύδη, αν οι Παπαγιώτες δεν ήταν τοπικιστές μέχρι θανάτου και αν οι Χολαργιώτες δεν έκαναν χαζοαποχή, λόγω του Γιωργάκη και του Μνημονίου, καταστρέφοντας την πόλη τους.

Ας αποδείξουμε, τώρα, περίτρανα και απλά, γιατί ΟΛΑ όσα γράφει ο Παγώνης είναι ένα μάτσο ΨΕΜΜΑΤΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...