Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 11ο)

Το 2013, καταστάσεις όπως αυτή με το κυλικείο του κινηματογράφου, δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Ξύδης έχει άδικο και λειτούργησε παράνομα, αλλά κάτι Κουκήδες για να γλείψουν, προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, ενώ οι υπόλοιποι το βούλωσαν για να μην έχουμε άλλα.

Το 2013, όλοι της Νέας Πορείας οι κολασμένοι, σε αντίστοιχη περίπτωση θα κάνουν το σόου τής
δεκαετίας, ενώ θα ψάχνουν τη σωτηρία τους στην "επόμενη μέρα".

Αυτή η "επόμενη μέρα" ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ξύδη και άρχισε τα κολλητηλίκια με το Νικολάου. Ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά ότι κανένας Παπαγιώτης, κανένα στέλεχός του και ιδίως τα χαϊδεμένα του, δεν έχουν απολύτως κανένα μέλλον στην περιοχή.

Παράλληλα, ξέρει ότι εκεί στους Ενεργούς Δημότες έχει κάτι "παιδάκια" που περιμένουν πώς και πώς να κάνουν ντου στα οικονομικά του ΔΑΟΠ, στα ΕΑΚ, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου, στις παράνομες πολιτικές εκδιώξεις, αλλά και στο μεγάλο αγκάθι που λέγεται Verde! Ε, ρε, κάτι υστεροφημίες που θα πάνε περίπατο!

Προσπαθεί, λοιπόν, να έχει από κοντά το Νικολάου, μπας και του πουλήσει εκδούλευση ή μπας και του περάσει κανέναν δικό του στο ψηφοδέλτιο, ώστε να μπλοκάρει αύριο-μεθαύριο, καμία επαχθή έρευνα. Ακόμη καλύτερα για τον Ξύδη θα ήταν να ενωθούν οι Ενεργοί Δημότες με τη Νέα Πορεία, ώστε οι άνθρωποί του να έχουν ακόμη περισσότερη δύναμη και παρέμβαση στην "επόμενη μέρα"...

Να ευχηθούμε: Μιλιόρι αγγούρι από... ΜΙΣΚΟ, Κρόνια Πολλά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...