Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συναδελφική χείρα βοηθείας (μέρος 2ο)

Και μερικές παρατηρήσεις:

1) Σε ευχαριστούμε πολύ που για πρώτη φορά παραδέχεσαι δημοσίως ότι είμαστε πρώτοι. Η παραδοχή αυτή από τον πιο παλιό blogger της περιοχής μας είναι πολύ σημαντική για εμάς, ασχέτως αν διαφωνούμε σε άπειρα πράγματα, μεταξύ μας.

2) Πριν δύο μήνες μας έλεγες ότι έκανες 1.500-2.000 hits τη μέρα. Τώρα μας λες ότι το νούμερο, πριν δύο μήνες ήταν 800-1.200. Τι
συνέβη και άλλαξε πάλι η αλήθεια; Μεταξύ μας, ούτε τώρα κάνεις 1.000, αλλά δεν θα ξανατσακωθούμε και για αυτό...

3) Είναι γνωστό ότι όσα κλικ και να κάνει κανείς στα blogspot, καμία βελτίωση δεν πρόκειται να επιφέρει στο μετρητή. Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, ακόμη και μια πρόσκαιρη αλλαγή προς το καλύτερο, θα εξαλειφθεί άμεσα από το σύστημα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τα sites, τα οποία δεν στήνονται πάνω σε preset μοντέλο, αλλά μπορεί ο καθείς να σχεδιάσει και να προγραμματίσει ό,τι θέλει. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Παπάγου Πολιτεία. Όταν εμφανίστηκε το Κλισιοσκόπιο, βρισκόταν στα 70.000 hits. Από τότε, μέχρι σήμερα, εμφανίζει αύξηση 280.000 hits, έναντι μόλις 170.000 του Κλισιοσκοπίου. Αν αυτά τα hits ήταν πραγματικά, θα έπρεπε να μας έχει πάρει τα σώβρακα, όμως βάσει της Alexa βρίσκεται πολύ πίσω μας... Συνεπώς, κάποιος έχει κάψει τα δάχτυλά του στο f5...

4) Πράγματι, τους τελευταίους δύο μήνες η επισκεψιμότητα του Παρατηρητή έχει αυξηθεί, διότι μας άκουσες και σταμάτησες την αποκλειστική ενασχόληση με την Κρίση και το Μνημόνιο και επανήλθες εκεί που σε θέλει ο κόσμος. Στα της περιοχής μας. Δεν σου κρύβουμε ότι και εμείς συχνά ενημερωνόμαστε από εσένα για πράγματα της καθημερινότητας του Δήμου μας.

5) Εν κατακλείδι, εμείς θέλουμε τον Παρατηρητή, αλλά και τα άλλα Μέσα της περιοχής μας δυνατά, τόσο για να έχει νόημα ο ανταγωνισμός, όσο και διότι εμείς δεν είμαστε ειδησεογραφικοί, άρα χωρίς εσάς η ενημέρωση θα χώλαινε σημαντικά. Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι την απόλυτη αλήθεια. Φυσικά, είναι δικαίωμα του καθενός να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντά του, αλλά όταν το κάνει μετερχόμενος ψέματα, θα συνεχίσουμε να είμαστε λάβροι και ας παρεξηγηθείτε όσο θέλετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...