Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ομορφιές από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Δασοπροστασία (μέρος 2ο)

Επίσης, να του θυμίσει κάποιος ότι την ίδια ώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα έσκαγαν κάθε λεπτό χιλιάδες εστίες φωτιάς και ότι κάποια στιγμή είχαμε συγχρόνως 3.000 πύρινα μέτωπα.

Να του θυμίσει κάποιος ότι τότε, μπορεί ο κάθε βλαμμένος να έπαιζε το πολιτικό παιχνίδι του, αλλά σήμερα όλοι γνωρίζουμε τι συνέβαινε και πόσο γρηγορα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή για να έρθει ο Γιωργάκης, το ΔΝΤ,
το Μνημόνιο, η Τρόικα και η σημερινή κατάντια της χώρας.

Τέλος, να πούμε στον Ξύδη ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και μόνο που τολμά να εκστομίζει τέτοια ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ, όταν εκείνη την ημέρα οι εστίες φωτιάς στον Υμηττό ήταν 15 συγχρόνως και καμία ομάδα εθελοντών ούτε θα μπορούσε, ούτε θα επιτρεπόταν να τις αντιμετωπίσει, διότι θα θρηνούσαμε θύματα. Αν ο Ξύδης ήταν τότε μαζί με τους άλλους στο βουνό και δεν κρυβόταν, όπως σήμερα, στη γραφειάρα του, θα ήξερε ότι όλες οι εστίες εντοπίστηκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, από τα παρατηρητήρια του Χολαργού και για αυτό υπήρξε άμεση αντίδραση τόσο του κόσμου, όσο και της Πολιτείας και δεν κάηκαν τα πάντα.

Αντίστοιχα εκείνη την περίοδο, ο Παπάγος είχε Δασοπροστασία 3 ατόμων, κοινώς, το Χριστοδουλόπουλο, τη γυναίκα του και άλλον ένα συγγενή. Ο Θεός μας φύλαξε και δεν μπήκαν τα γκαζάκια στον Παπάγο. Θα το παίρναμε είδηση όταν η φωτιά θα είχε φτάσει στη... Μεσογείων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...