Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ομορφιές από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Δασοπροστασία (μέρος 4ο)

Στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο παρολίγον να πέσει ξύλο και για άλλον έναν λόγο. Με λίγα λόγια, εδώ και δύο χρόνια παίζεται το εξής: Ο Δήμος Χολαργού είχε Δασοπροστασία με άντερα. Εξοπλισμένη πλήρως, με στολές, οχήματα, υδροφόρες, πυροσβεστικό, ασυρμάτους, συχνότητες, δικό της κτίριο και γενικά, με όλη την υλικοτεχινική υποδομή που χρειάζεται, συν την εκπαίδευση και την άριστη συνεργασία με το ΣΠΑΥ και την
Πολιτική Προστασία.

Ο Παπάγος, ήταν στην κατάσταση που ήταν γενικώς, ως Δήμος, κοινώς κοτέτσι που βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα και δεν είχαν να αγοράσουν ούτε μεταχειρισμένη πορτοκαλάδα. Μόλις ενωθήκαμε, όπως με όλα τα πράγματα, το σχέδιο ήταν η τάχα μου ένωση των δύο ομάδων δασοπυροσβεστών, η διάλυση αυτής του Χολαργού και το πλιάτσικο στα υπάρχοντά της, ώστε να γίνουν άνθρωποι εκείνοι του Παπάγου, μπας και αποβάλουν το κόμπλεξ του χωριού.

Εν μέρει το κατάφεραν, καθότι είμαστε ηλίθιοι και ο Δήμαρχος λέγεται Ξύδης, αλλά μέσα σε αυτά που βούτηξαν υπήρχαν και πράγματα που είχαν αγοραστεί όχι μόνον από τον πρώην Δήμο Χολαργού, αλλά και από χορηγίες ή ακόμη και από τους ίδιους τους εθελοντές. Έτσι, τα αίματα άναψαν ξανά όταν ο Δήμαρχος επέμενε να αμφισβητεί ότι υπάρχει όχημα που έχει αγοραστεί από 4 συγκεκριμένους Χολαργιώτες εθελοντές, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά.

Φυσικά, κανένας Αποστολόπουλος, πάλι και κανένα στέλεχος της Νέας Πορείας δεν τόλμησε να μιλήσει, παρότι ΟΛΟΙ γνωρίζουν την αλήθεια και για αυτό δεν θα βαρεθούμε ποτέ να τους λέμε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...