Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ομορφιές από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Δασοπροστασία (μέρος 6ο)

Τέλος, ο Πατεργιαννάκης δεν τόλμησε καν να εμφανιστεί στο Συμβούλιο και να υπερασπιστεί τις θέσεις του, για να μην πάει κόντρα στον Ξύδη, ενόψει και των αλλαγών στις θέσεις Διοίκησης. Την ίδια στάση κράτησε και η Τσικρικώνη, φυσικά, για τον ίδιο λόγο με τον προηγούμενο, αφού είναι "πολλά τα λεφτά", η οποία στο τέλος απλά προσκύνησε μεγαλοπρεπώς τον Ξύδη.

Κατά τα άλλα, κάποτε, οι διαπλεκόμενοι και
κατευθυνόμενοι, μισθοφόροι εκδότες του Χολαργού, τολμούσαν να κατηγορούν τους Συμβούλους του Νικολάου ότι πάνε "πάνω-κάτω το χεράκι" και δεν αντιδρούν στις αποφάσεις του αρχηγού τους. Πρώτον, αυτό ήταν ψέμα, διότι άπειρες φορές υπήρχαν εποικοδομητικές διαφωνίες στους Ενεργούς Δημότες. Δεύτερον, οι διαφωνίες υπήρχαν από σοβαρούς ανθρώπους και όχι από κατευθυνόμενους προδότες που είχαν σχέδιο, άρα δεν τις πρόβαλε κανείς. Τρίτον, ουδέποτε στη θητεία του Νικολάου είχαν γίνει τέτοια αίσχη, όπως με τον Ξύδη, ώστε να χρειάζεται να επέμβει κανείς για να σώσει κανένα πανανθρώπινο ιδανικό.

Θυμόμαστε, τότε, ότι οι εκδότες μάς προέβαλαν κιόλας ως τον πιο αντιδραστικό τον... Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν είχε ψηφίσει το δάνεια για την... ολοκλήρωση του ΚΑΠΗ! Κοινώς, επρόκειτο για την πιο ηλίθια, άχρηστη και καταστροφική "αντίδραση" όλων των εποχών και συνέβη μόνο και μόνο, διότι ο κυρ Ηλίας είχε πάρει τα χαμπάρια του ότι ουδείς σκόπευε να του παραχωρήσει κληρονομικά την παράταξη. Τότε, βέβαια, εχθροί και φίλοι έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν. Φάτε, τώρα, ποιος είναι πραγματικά ο Αποστολόπουλος, ο οποίος αντιδρά μόνο όταν κινδυνεύουν τα προσωπικά του μικροπολιτικά συμφέροντα και γλείφει μέχρι δακρύων τον Ξύδη για να πάρει δαχτυλίδι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...