Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ομορφιές από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Δασοπροστασία (μέρος 5ο)

Αφήνοντας τον Ξύδη, ο οποίος είναι απλά ανεκδιήγητος, ας δούμε κορυφαίες συμπεριφορές στελεχών της Νέας Πορείας, για να καταλάβουμε όλοι με τι κουμάσια έχουμε μπλέξει:

Ο Αντιδήμαρχος, κος Κουτάκης, ούτε αντέδρασε, ούτε διέψευσε τη δήλωσή του ότι "θα κόψει στα 4 την αντένα της Δασοπροστασίας του Χολαργού και θα την κάνει κολώνες για στήριξη
του καμένου πυροφυλακίου"!

Ο Αντιδήμαρχος, κος Δασκαλόπουλος, δήλωσε στους εθελοντές του Χολαργού ότι: "Εμείς διοικούμε και εσείς υπακούτε και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φύγετε"! Επίσης, μαζί με το Δήμαρχο, δήλωσε και ότι: "Η περιουσία του Χολαργού ανήκει στον ενιαίο Δήμο και από τον Οκτώβριο θα δοθεί εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, δηλαδή στον Παπάγο"!

Κοινώς, αυτό που γίνεται συνολικά στο Δήμο, γίνεται και στη Δασοπροστασία. Ας θυμηθούμε τα όσα έλεγαν οι Ξυδικοί προεκλογικά, ότι δηλαδή ο Χολαργός ήταν κατεστραμμένος, ενώ ο Παπάγος σε άριστη κατάσταση και ας δούμε, σήμερα, κατά πόσο αυτό ήταν αληθές. Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας όπου ο Παπάγος υπερτερούσε του... "κατεστραμμένου Χολαργού", ενώ κάνουν τα πάντα προκειμένου να διαλύσουν ό,τι καλό βρήκαν, προς άμβλυνση της ανισομέρειας και της βελτίωσης του κοτετσιού τους.

Και οι Χολαργιώτες Σύμβουλοι, κοιτάζουν...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...