Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 7ο)

Παράλληλα, ο Ξύδης δεν χρειάζεται αντιπολίτευση. Με τη στάση και τα μυαλά που κουβαλάει έχει καταφέρει να γίνει, τάχιστα, απολύτως αντιπαθής στους Χολαργιώτες και συμπαρασύρει κάθε έναν που τον στήριξε ή τον στηρίζει ακόμη, στην πολιτική λήθη.

Πλέον, στο Χολαργό δεν χρειάζεται κάποιος να αναπτύξει επιχειρήματα για να πείσει κάποιον να μην ξαναψηφίσει Παπαγιώτη για Δήμαρχο ή έστω κάποιο από τα στελέχη του Ξύδη. Το "είναι από τον Παπάγο", το "είναι προδότες" ή το "συνεργάστηκαν με τους Παπαγιώτες", αρκεί.

Ο Νικολάου αυτά τα γνωρίζει. Παράλληλα, τώρα με την Κρίση όλοι θυμούνται πως επί Δημαρχίας του
έφαγαν έστω ένα κομμάτι ψωμί και αναπολούν εκείνες τις ημέρες. Ιδίως όσοι δεν τον ψήφισαν, επειδή δεν μονιμοποιήθηκαν και έπειτα, επί Ξύδη, τους πήρε ο διάολος και τους σήκωσε από το Δήμο, παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις των τζακιών και των μεγαλοπροδοτών.

Πραγματικά, αν από τις ψήφους που πήρε ο Ξύδης στο Χολαργό, αφαιρέσει κανείς όσους εκδικήθηκαν, λόγω μη μονιμοποίησης, μαζί με τις οικογένειές τους και οι οποίοι ψήφισαν σχεδόν αποκλειστικά Τούτουζα και Αποστολόπουλο, πρέπει να μένουν μόνο οι άνθρωποι του κυρ Χρήστου, κοινώς, μηδέν από μηδέν, άτοπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...