Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 6ο)

Αντίθετα, όποιος διαβάσει την τελευταία εφημερίδα του Βραχιολίδη, θα δει ότι το 80% των κειμένων προέρχονται από το Βύρωνα Πολύδωρα και τον αδελφούλη του, 85χρονο Αντώνη, οι οποίοι προφανώς για το Μάκη βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Το Πολυδωραίικο, για τον Ανεξάρτητο και Διπλωματικό (!;) Παρατηρητή δεν έχει καμία ευθύνη ούτε για την κατάσταση της Νέας Δημοκρατίας, ούτε για την κατάντια του Χολαργού και της χώρας ολόκληρης. Ο Καραμπίνας φταίει για όλα και αυτόν πρέπει όλοι μας να ελέγξουμε ακόμη και ιδιωτικά, ώστε να τον καταστρέψουμε και να σωθούμε.

Τζάμπα μαγκιές λέγεται αυτό κύριοι. Επειδή δεν τολμάει ο
κύριος Βραχιολίδης να τα βάλει με τα μεγάλα κεφάλια της ΝΔ της περιοχής, τα γλείφει πατόκορφα και ξεσπάει το μίσος του σε κάποιον που δεν τον φοβάται και δεν τον έχει καμία ανάγκη.

Να μην ξεχάσουμε να ξαναθυμηθούμε και το προεκλογικό τεύχος της εφημερίδας τού Μάκη, όπου υπήρχε συνέντευξη και διαφημιστική καταχώρηση (αυτά στην περιοχή μας, πάνε μαζί, βλέπε "Χρόνια Λεφτά" και τάχα μου "ρεπορτάζ" για τη Ρετσινιά στο τελευταίο τεύχος) της κας ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ, η οποία προφανώς για τον εκδότη μας, αφού τα έσκασε, φταίει πολύ λιγότερο από τον... Καραμπίνα και τη θέλουμε ξανά στη Βουλή για να μας αποτελειώσει.

Hint: Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Μάκης καλούσε όλους τους Νεοδημοκράτες τοπικούς πολιτευτές να ζητήσουν συγνώμη από το λαό που στήριξαν τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές, αν θέλουν αν ξανακατέβουν στις Δημοτικές. Γιατί δεν λέει τα ίδια και στους Πολυδωραίους; Και γιατί προμόταρε τη Νταλάρα και το ΠΑΣΟΚ;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...