Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έφταιγε ο Νικολάου; (μέρος 6ο)

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού βρισκόταν υπό συνεχή ομηρεία και όταν κάποια απόφαση στράβωνε, γινόταν και ρεζίλι των σκυλιών, για να μάθει να μην το ξανακάνει. Όταν δε υπήρχαν σοβαρές και βάσιμες αντιρρήσεις για κάποιο θέμα, έβλεπες τους πάντες να ψηφίζουν θετικά και να βρίσκεται δακτυλοδεικτούμενος ο ένας και μοναδικός γραφικός που καταψήφιζε, χωρίς καν να μπορεί να εξηγήσει τους λόγους, αφού πάντα ο λόγος δινόταν επιλεκτικά από ομαδούλα σε ομαδούλα.

Ο Ξύδης από την άλλη, ο οποίος εξελέγη με τις ευλογίες του Τύπου που μας τον παρουσίασε ως τον πιο τίμιο και ηθικό άνθρωπο του κόσμου, αλλά και με τα γενικότερα
ξεπουλήματα που τον έκαναν Δήμαρχο, έχει γράψει τις διαφανείς διαδικασίες στα παλιά του τα παπούτσια και πιπιλάει την καραμελίτσα τού "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".

Ποιος από αυτούς που έγραψαν τις άπειρες ψευτιές και συκοφαντίες και έβγαλαν τον Ξύδη μπας και λαδώσουν το αντεράκι τους, θα τολμήσει να μιλήσει για τις μεθόδους του; Κάτι λίγα είπε ο Χάρης από τότε που έβαλε πλώρη για Δήμαρχος, αλλά και αυτός με προσοχή, τόσο για να μη χάσει τις δημοσιευσούλες, όσο και για να μην τον πάρει ο διάολος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...