Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα". Το νέο Λογότυπο του Δήμου

Ας αλλάξουμε την προοδευτική λογική του τίτλου, διότι, όπως πάει, θα φτάσει στο μέρος 523ο και κάποιοι έχουν ήδη πάθει ίλιγγο.

Μιας και λέγαμε για Απευθείας Αναθέσεις, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη φάση με το νέο Σήμα του Δήμου.

Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, όπου θα δινόταν μια εξαιρετική ευκαιρία για ευχάριστη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά, το σήμα δόθηκε ΚΑΙ ΑΥΤΟ με Απευθείας Ανάθεση. Δεν είναι άλλωστε και πολλές οι αφορμές για να ασχοληθεί όλος ο κόσμος με κάτι "Αυτοδιοικητικό".

Θα μπορούσε να γίνει ένας καλλιτεχνικός "διαγωνισμός", στον οποίο θα συμμετείχαν τόσο τα
σχολεία της περιοχής, όσο και όποιος πολίτης το επιθυμούσε. Με αυτόν τον τρόπο, πάρα πολύς κόσμος θα ένοιωθε ότι συμμετείχε σε κάτι σημαντικό για την περιοχή του. Θα μπορούσαν να δοθούν και κάποια βραβεία για τα καλύτερα σχέδια. Θα μπορούσε να γίνει μια ωραία εκδήλωση. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά όχι σε αυτόν το Δήμο.

Και ερωτούμε το Δήμαρχο και τον υπερασπιστή του, κο Κουγιουμτζόπουλο: Δικαιολογείτε τις άλλες Απευθείας Αναθέσεις με χαζοδικαιολογίες για καλή εκτέλεση, γνώση των ικανοτήτων του εργολάβου κ.τ.λ.

Όσον αφορά στο Σήμα του Δήμου, τι από τα παραπάνω σας άγχωνε, ώστε να δοθεί και αυτό με Απευθείας Ανάθεση; Υπήρχε κάποιος κίνδυνος κακοτεχνίας, μήπως βιαζόμασταν για κάποιο λόγο, μήπως προέκυψε και εδώ κάποια αδιόρατη "έκτακτη ανάγκη";

Κόφτε το δούλεμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...