Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Ευαγγελοπούλου και η διάλυση του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης (μέρος 2ο)

Εκεί στη Νέα Πορεία έχουν ξεφύγει τελείως. Αντιμετωπίζουν την κοινωνική πολιτική ανάλογα με το αν είναι οικονομικά συμφέρουσα ή όχι. Φυσικά, αυτό πρόκειται για ξεδιάντροπη ψεύτικη δικαιολογία, διότι ο κάθε σώφρων άνθρωπος γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ η κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να είναι κερδοφόρα. Αλλιώς θα λεγόταν επιχείρηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Διοίκηση τα έσοδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης δεν κάλυπταν τα έξοδα λειτουργίας του και για αυτό έπρεπε να κλείσει! Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Αύριο-μεθαύριο, αυτοί θα μας πουν ότι τα ανταποδοτικά τέλη δεν καλύπτουν τα έξοδα της
αποκομιδής των σκουπιδιών και για αυτό πρέπει να σταματήσουμε να τα μαζεύουμε. Δεν είναι λύση η καταστροφή κάθε κοινωνικής δομής, μόνο και μόνο για να λες ότι είσαι κερδοφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζεις και δεν μπορείς να παράξεις έργο, ώστε να χαλάσεις και τα αντίστοιχα χρήματα. Να κόψεις το λαιμό σου να βρεις τρόπο να προσφέρεις στον πολίτη αυτά που απολάμβανε τόσα χρόνια, χωρίς να καταστραφεί κανείς. Αλλιώς να κάτσεις σπίτι σου.

Ακόμη πιο τραγική ήταν η τοποθέτηση της κας Μαριλίτας Κτιστάκη στο Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, σχετικά με το Γυμναστήριο της Κρέσνης: "Δεν είναι δυνατόν να κρατάμε ανοιχτό το Γυμναστήριο για 70 άτομα που αθλούνται εκεί"! Αυτός ο άνθρωπος, τώρα, είναι γιατρός! Εμείς λέμε, σιγά-σιγά να κλείσουμε και το ΙΚΑ, επειδή είναι ασύμφορο για το Κράτος. Ο Χριστός και η Παναγία! Η κα Κτιστάκη που ήταν Διευθύντρια Δημοσίου Νοσοκομείου, επί Καραμανλή, γιατί δεν το έκλεινε να πάει στο διάολο το άτιμο, καθώς 1000% ήταν ασύμφορο και αυτό, όπως και όλα τα αντίστοιχα Ιδρύματα;

Hint: Πριν πετάξουν τέτοιες εξυπνάδες οι Ξυδικοί, καλό θα ήταν να θυμούνται ότι από τη θέση 5 του ψηφοδελτίου τους και κάτω, 70 ψήφους πήραν κατ' ανώτερον από το Χολαργό και σήμερα με αυτούς τους 30-70 νοματαίους κάποιοι κάνουν τους Προέδρους και τους Αντιδημάρχους και γελάει ο κόσμος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...