Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από το Χολαργό: Βύρων Πολύδωρας (μέρος 1ο)

 Νομίζουμε ότι τα επιχειρήματα κατά, όχι μόνο του  δικομματισμού, αλλά και του παλαιοκομματισμού,  συγκεντρώνονται όλα στη συγκεκριμένη  υποψηφιότητα. Αντί να πάνε σπίτια τους στην  ηλικία των 64 και μετά από 25ετή θητεία στα  έδρανα της Βουλής, ο Βύρων και οι συν αυτώ  συνεχίζουν να ζητούν την ψήφο μας. Στο χέρι μας  είναι να τους τη δώσουμε, αλλά μετά μην  ακούσουμε  κανέναν να διαμαρτύρεται για  οτιδήποτε.

Ο συγκεκριμένος, όμως, μας αφορά και για άλλους λόγους, ύψιστης τοπικής
σημασίας, τους οποίους θα αναλύσουμε αμέσως:

1) Ψηφίζοντας Βύρωνα Πολύδωρα, δυναμώνεις το συγκεκριμένο τζάκι του Χολαργού και συγκεκριμένα, στα τοπικά δρώμενα, τον 84χρονο Αντώνη Πολύδωρα, αδερφό του πρώην Υπουργού, φίλου του Στρατηγού Ανέμου. Δίνεις τη δύναμη στον Αντώνη να περιφέρει 1000 γέρους από συνδυασμό σε συνδυασμό, να ανεβοκατεβάζει Δημάρχους, να εκβιάζει πολιτικά για Αντιδημαρχίες, να προωθεί τον κάθε άσχετο, παράνομο και άχρηστο, να βγάζει λεφτά και να παίζει προεκλογικά και μετεκλογικά παιχνιδάκια όπως ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ.

2) Ψηφίζοντας Βύρωνα Πολύδωρα, δίνεις το έναυσμα στους τοπικούς άρχοντες να διαπλέκονται πίσω από την πλάτη σου, με τα δικά σου τα λεφτά, δημιουργώντας σκάνδαλα όπως ΑΥΤΟ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...