Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 3ο)

Στη συνέχεια και αφού απέτυχε το πραξικόπημα εντός Ενεργών Δημοτών, κυρίως εξαιτίας της παρέμβασης Αναγνωστόπουλου, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο για το Νικολάου.

Πρώτα-πρώτα, ο Ξύδης εκπαραθύρωσε τον Τούτουζα, αποδεικνύοντας ότι τα δήθεν καταπληκτικά στελέχη που είχε πάρει από το Νικολάου και του έδωσαν τη νίκη, στην πραγματικότητα ήταν μπαρμπούτσαλα.

Στη συνέχεια, οι μεγάλες και επαναλαμβανόμενες γκάφες της Ευαγγελοπούλου, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Αποστολόπουλου απέδειξε ότι η Νέα Πορεία είχε απλά απαλλάξει τους Ενεργούς Δημότες από όλους τους άχρηστους που δημιουργούσαν μόνο
προβλήματα.

Παράλληλα, οι απευθείας φουσκωμένες αναθέσεις στο γαμπρό του Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά και η υποψηφιότητα Αντώνη Πολύδωρα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, απέδειξε ότι η στήριξη που προσέφεραν προδοτικά και απλόχερα στον Ξύδη, δεν βασιζόταν σε πολιτικές θέσεις και απόψεις, αλλά σε οικονομικά συμφέροντα.

Ο κόσμος επείσθη πλέον 100% ότι έλεγαν αλήθεια όσοι κατηγορούσαν τον Αντώνη Πολύδωρα ότι θυμήθηκε να αποκτήσει πρόβλημα με το Νικολάου, όταν δεν έγινε Αντιδήμαρχος για 7η συνεχή φορά και μάλιστα στην ηλικία των 84 ετών!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...