Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 12ο)

3) Τρίτο τσακωμό με την αλήθεια, αποτελεί το θέμα των πραγματικών στελεχών της υπό σύσταση παράταξης του Κεχρή. Ο ίδιος διατείνεται ότι είναι μαζί του άπειρα στελέχη, προερχόμενα από όλες τις παρατάξεις της περιοχής, δηλαδή τα εξής δύο (δηλαδή μάλλον το εξής ένα, αν και εφόσον υπολογίσουμε
τον άλλο για στέλεχος)...

Για να γίνει αυτό ακόμη πιο πιστευτό, οικειοποιήθηκε αυθαιρέτως όλα τα στελέχη των άλλων που έκαναν το λάθος και προσήλθαν καλοπροαίρετα στην πρόσφατη ομιλία του, όπως γίνεται πάντα στο πλαίσιο της πολιτικής αβρότητας και της περιέργειας. Η προσέλευση... όχι η οικειοποίηση!

Θυμόμαστε τις δύο ομιλίες του Δασκαλόπουλου που αφορούσαν στο σπάσιμο της ΑΚΙΠΟ-ΔΕΧ και στη δημιουργία της ΥΠΕΡΕΧΟΠ-ΧΟΠ-ΧΟΠ. Παρόντες τότε ήταν από το Νικολάου, μέχρι την κουτσή Μαρία, αλλά όπως αποδείχτηκε ούτε παράταξη φτιάχτηκε ποτέ, ούτε κατήλθε αυτόνομος σε εκλογές, ούτε ήταν όλοι-όλοι πάνω από δέκα νοματαίοι, στο σύνολό τους παντελώς άσχετοι με τα τοπικά.

Τουλάχιστον, ο κυρ Χρήστος είχε τη σύνεση και τη φιλαλήθεια να μην προσπαθήσει ποτέ να προβάλλει όσους πήγαν στις ομιλίες του για "δικούς του". Αντίθετα, την επόμενη μέρα της ομιλίας Κεχρή, μαγικά, παρουσιάζονταν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι (με παρακάλια), ως στελέχη της παράταξης χωρίς όνομα. Στο δε blog του Βραχιολίδη, κολλητού του γιατρού, ανερτήθη και σχετική λίστα με όσους ήταν παρόντες, τους οποίους ο ψευτοΘόδωρος της περιοχής μάς τους παρουσίασε ως στελέχη της νέας "παράταξης".

Μην ακούσουμε εδώ καμία μουρλαμάρα του στυλ "Βραχιολίδης είναι ό,τι θέλει γράφει", διότι πρώτον, αυτάκια έχουμε και ακούμε τι λεγόταν στα τηλέφωνα και στους δρόμους του Παπάγου και του Χολαργού από τον άμεσα ενδιαφερόμενο και δεύτερον, ουδεμία δήλωση ή επιστολή διάψευσης εστάλη από τον Κεχρή προς το Βραχιολίδη, αλλά το έκανε γαργάρα, μπας και "πιάσει".

Δυστυχώς για το γιατρό, όταν δεν διαψεύδεις μία ψεύτικη είδηση που αφορά ΑΜΕΣΑ εσένα και την "παράταξή" σου, γίνεσαι και εσύ τόσο ψεύτης όσο ο συντάκτης της είδησης. Πολύ κακή αρχή... πολύ κακή, ρε γαμώτο και δεν ξέρουμε αν μαζεύεται...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...