Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 13ο)

Η συνέχεια γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Άλλοι π.χ. Ρουφογάλη προέβησαν σε δημόσια διάψευση, ενώ ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι π.χ. Κομίνης, Πλούμπης, Μακρίδης, Πετικίδης, Καραμπάσης κ.τ.λ. έσπευσαν στους αρχηγούς τους για να επιβεβαιώσουν τη
μη εμπλοκή τους στα σχέδια του Κεχρή.

Και μιας και είπαμε για τον ψευτοΘόδωρο, ο Βραχιολίδης συνεχίζει να αναπαράγει κάθε κείμενο του Ιλισός, κάνοντας και δηλώσεις ότι το blog δεν ξέρει σε ποιον ανήκει. Πιο ψεύτης πεθαίνεις!

Παράλληλα, μας εξηγεί ότι το συγκεκριμένο blog δεν είναι κουκουλοφορικό, λες και μας ενδιαφέρει. Το θέμα μας δεν είναι η από χρόνια "πειραγμένη" κρίση του Μάκη, αλλά το γιατί δεν αναπαράγει με την ίδια προθυμία και όλα τα άλλα blog και sites της περιοχής.

Δεκάδες είναι πλέον τα ηλεκτρονικά Μέσα του Χολαργού και του Παπάγου, αλλά ο φίλος μας αναπαράγει μόνο εκείνο που "δεν ξέρει σε ποιον ανήκει". Θυμόμαστε κάποτε που έλεγε ότι δεν ασχολείται μαζί μας, μόνο και μόνο διότι είμαστε ανώνυμοι...

Φυσικά, δεν ρωτάμε γιατί δεν αναπαράγει το Κλισιοσκόπιο, διότι αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα μας τιμούσε στο ελάχιστο. Το να υιοθετήσουν ή να αναπαράξουν τα κείμενα και τις απόψεις μας "δημοσιογράφοι" σαν το Βραχιολίδη, θα σήμαινε ότι κάποιο πρόβλημα έχουμε ή ότι αρχίσαμε να τα "παίρνουμε" και να γράφουμε ψευτιές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...