Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κάθε δράση έχει αντίδραση (μέρος 3ο)

Η εκδήλωση Κεχρή είχε ανακοινωθεί ήδη από τα τέλη του Νοεμβρίου 2012. Παρατηρήσαμε δε ότι καθ' όλη την περίοδο, μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, ουδείς ανέφερε κάποια προσπάθεια σαμποταρίσματος από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πολιτικό αντίπαλο. Απόδειξη ότι ακόμη και σκληροπυρηνικά στελέχη άλλων παρατάξεων ήταν παρόντα επειδή απλά και μόνο γούσταραν να πάρουν μάτι τη φάση. Παράλληλα, δεν γράφτηκε ούτε μια λέξη κατά του γιατρού από οποιονδήποτε για να μην επηρεαστεί ο κόσμος, ώστε να μπορέσουν όλοι να μετρήσουν δυνάμεις.

Αντίθετα, από την ώρα που ανακοινώθηκε
επισήμως η επερχόμενη εκδήλωση κοπής πίτας των Ενεργών Δημοτών, η παράταξη φάντασμα έχει ξεσκιστεί να κάνει επαφές για να αποτρέψει κόσμο και στελέχη να παραστούν. Πού; Σε μία απλή κοπή πίτας, η οποία στην τελική δεν θα πει και κάτι καινούργιο. Ούτε θα ανακοινώσει κάτι, ούτε θα δημιουργήσει τίποτα, ούτε θα κάνει κάποια εξαγγελία, ούτε καν έχει πολιτικό χρώμα, ενώ το μήνυμά της, από ό,τι είδαμε στην πρόσκληση και στο Δελτίο Τύπου, είναι καθαρά κοινωνικό.

Στέλνουν mail από το Χολαργιώτη Θρασύβουλο, παίρνουν τηλέφωνα, στέλνουν sms. Έφτασαν δε στο σημείο να επικοινωνήσουν και με το ίδιο το τιμώμενο πρόσωπο, το Νικήτα Κανάκη και να προσπαθήσουν να τον επηρεάσουν, ώστε να μην παραστεί και να τιναχθεί η εκδήλωση στον αέρα. Το δε Μέσο τους, το blog Ιλισός θυμήθηκε ξαφνικά να γράψει εναντίον του Νικολάου πράγματα που ακόμη και ο Χάρης έχει βαρεθεί να λέει στο βρόντο και δεν ενδιαφέρουν πλέον κανέναν. Απαράδεκτα πράγματα και μάλιστα από κάποιους που ευαγγελίζονται νέα ήθη και έθιμα στον πολιτικό στίβο της περιοχής.

Αν υποπέσει στην αντίληψή μας παρόμοια συμπεριφορά που να αφορά ακόμη και σε σαμποτάρισμα εκδήλωσης του Ξύδη, θα γίνει της κακομοίρας. Παλαιοπολιτική και χαμερπή κολπάκια του 1950 στο στυλ της ταινίας η "Κυρία Δήμαρχος", με τον Αυλωνίτη και τη Γεωργία Βασιλειάδου, εδώ δεν θα επιτρέψουμε να ξαναϋπάρξουν. Ούτε προβοκατόρικα μηνυματάκια στυλ Πατεργιαννάκη με Έλληνες Παπαγιώτες και Πακιστανούς Χολαργιώτες. Τελείωσαν αυτά. Όποιος θέλει και μπορεί να το κάνει όμορφα, αντρίκια και στα ίσια θα απολαύσει την πολύτιμη ανοχή και συμπαράστασή μας. Οι υπόλοιποι ΣΤΑ ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...