Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν (μέρος 5ο)

Ο Κεχρής από την άλλη, καταβάλλοντας υπερπολλαπλάσια προσπάθεια από τον Τίγκα και κάνοντας απίστευτα show και φασαρίες εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, κατόρθωσε αυτήν τη στιγμή να ανακοινώσει υποψηφιότητα Δημάρχου, χωρίς να έχει μαζί του ούτε ένα γνωστό, έμπειρο, αναγνωρίσιμο, επιτυχημένο και αναγνωρισμένο στέλεχος της περιοχής και μιλάμε πλέον
για μια τεράστια περιοχή, όχι αστεία.

Είναι πάντως σε καλύτερη κατάσταση από τον Τίγκα πρώτον διότι είναι όψιμος Χολαργιώτης και δεύτερον, διότι έχει μαζί του έστω δύο πρώην στελέχη του Ξύδη:

Τον Αλέξανδρο Νομικό (δεξιά στη φωτό), Δημοτικό Σύμβουλο και το Βαγγέλη Γυφτοδήμο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της Νέας Πορείας. Αυτοί οι δύο άνηκαν στην ΥΠΕΡΕΧΟΠ-χοπ-χοπ του Χρήστου Δασκαλόπουλου και πήγαν φασόν στον Ξύδη, επειδή οι Ενεργοί Δημότες δεν γούσταραν τον κυρ Χρήστο και έτσι, τα στελέχη του, όταν διαλύθηκε η αστεία παράταξή του, δεν είχαν πού να πάνε.

Μετά τις εκλογές και πάρα πολύ γρήγορα, οι δύο προαναφερθέντες πήραν αμέσως γραμμή την ιστορία Ξύδης. Ως απλοί συνεργαζόμενοι και καθώς δεν ήταν προδότες σαν άλλους Χολαργιώτες εκεί μέσα, δεν είχαν καμία υποχρέωση να κάθονται και να ανέχονται τον ολοκληρωτισμό της Νέας Πορείας. Παράλληλα, ως εργαζόμενοι, δεν είχαν κανένα λόγο να γλείφουν μπας και τους πετάξουν κανένα ξεροκόμματο και αναπόφευκτα βρέθηκαν ξένο σώμα στην παράταξή τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...