Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 8ο)

Η δε χαρά και προθυμία του Βραχιολίδη να προωθεί ΜΟΝΟ τις αναρτήσεις του Ιλισός, πρώτον ξεφτιλίζουν το συγκεκριμένο blog και δεύτερον, βάσει του ταΐσματος που πέφτει, κάνουν κρα και περί της ιδιοκτησίας του.

Θα πει κανείς: "Σιγά το νέο. Είναι
γνωστό πλέον τοις πάσι ότι ο Παρατηρητής είναι ένα Μέσο που υπάρχει για να αντιγράφει τις αναρτήσεις των άλλων, μπας και βρει κάτι να ανεβάσει. Πότε το Μακελειό, πότε τον Ιλισό, πότε ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά του". Όταν, όμως, το holargos είπε για το σπιτάκι του Τούτουζα, δεν είδαμε να αναπαράξει τίποτα ο Μάκης. Είναι και αυτοί κουκουλοφόροι; Να μας το πει να το ξέρουμε.

Μας εξήγησε κιόλας ο Μάκης ότι βάζει τις αναρτήσεις του ΑΝΩΝΥΜΟΥ (και καλά) blog του Κεχρή, διότι λέει, μπορεί να είναι (και καλά) ΑΝΩΝΥΜΟ, αλλά δεν είναι κουκουλοφορικό, όπως άλλα. Η κουκουλοφορία στην περιοχή, προφανώς μετριέται και αυτή σε €, όπως άλλωστε και όλα τα άλλα πράγματα.

Συγκινητική τέλος, ήταν η συμμετοχή του Ιλισός και του Χολαργιώτη Θρασύβουλου στην αντικινητοποίηση κατά της πρόσφατης εκδήλωσης των Ενεργών Δημοτών. Αν κρίνουμε βάσει της τεράστιας επιτυχίας της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αντιλαμβανόμαστε και πόσο σοβαρά παίρνει ο κόσμος τα συγκεκριμένα Μέσα, αλλά και τι ρεύμα έχει ο ιδιοκτήτης τους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...