Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 9ο)

Εμβόλιμο Hint: Θα έχετε την απορία, γιατί ο Μάκης γλείφει πατώκορφα όσους του βάζουν "Χρόνια Λεφτά", αλλά σκίζει διαχρονικά -από το 2002- το Νικολάου, παρότι ο πρώην Δήμαρχος τον έχει
ταΐσει τρελά και συνεχίζει να τον ταΐζει ακόμη.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, ενώ στο πάνω μέρος του Παρατηρητή δέσποζε η ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ και πιθανότατα, χωρίς παραστατικό, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ καταχώρηση-πρόσκληση για την εκδήλωση των Ενεργών Δημοτών, από κάτω ο Μάκης είχε στήσει, παρέα με τον Κεχρή και τον Ξύδη, των ψευτών το πανηγύρι, για να κάνει ζημιά στο Νικολάου.

Γιατί συμβαίνει αυτό, λοιπόν; Όλοι γνωρίζουν ότι ο Νικολάου δεν κρατάει κακία πουθενά, ό,τι και να του κάνεις. Μπορεί να πλακωθεί, να χτυπηθεί, να σκοτωθεί και μετά από 5 λεπτά να είναι πάλι αγαπημένος με τον άλλον. Διότι δεν είναι κακός άνθρωπος σαν κάτι άλλους, ονόματα μη λέμε.

Αυτό το ιδιόμορφο του χαρακτήρος του, έχουν κατά καιρούς εκμεταλλευτεί πλείστα όσα λαμόγια και τα γνωρίζετε πολύ καλά, ένα προς ένα, τα οποία τον έχουν χορέψει στο ταψί, χωρίς να πάθουν απολύτως τίποτα. Μέχρι τώρα, περισσότερο ευνοημένος βγαίνει κανείς, αν προδώσει, πουλήσει, συκοφαντήσει, καταστρέψει το Νικολάου, παρά αν είναι πιστός, τίμιος, ντόμπρος και σωστός απέναντί του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...