Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 40ό)

Μετρήστε ΨΕΜΑΤΑ:

1) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, πρώτα-πρώτα διότι μιλάει για κάποιο "ψέμα" του Κλισιοσκοπίου, ενώ παρακάτω απλά επιβεβαιώνει 100% ότι όσα γράψαμε είναι αλήθεια. ΨΕΥΤΗΣ!

2) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, διότι λέει ότι ανακατασκεύασε όλη την Περικλέους, από τη Μεσογείων, μέχρι το Δημαρχείο! Στην πραγματικότητα ανακατασκεύασε μόνο το ρεύμα καθόδου και μάλιστα, από το ύψος της οδού Σύρου, έως το ύψος της οδού Βουτσινά! ΨΕΥΤΗΣ!

3) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, διότι λέει ότι το έργο είχε τελειώσει σχεδόν δύο χρόνια, πριν την εξόφλησή του! Οι εργασίες τελείωσαν στις 17-3-2010, ενώ η
τελική επιμέτρηση έγινε στις 17-6-2010. Η δε εξόφληση έγινε μετά την απόφαση Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 25-7-2011. Δηλαδή, 13 μήνες μετά και όχι "σχεδόν" 24, εκτός και αν μετράει τα χρόνια βάσει του ημερολογιακού κύκλου του πλανήτη Δία... ΨΕΥΤΗΣ!

4) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, διότι λέει ότι έχει πάρει χρήματα από τον Ξύδη, άρα δεν έφυγε από την παράταξή του για οικονομικούς λόγους. Το ότι πληρώθηκε ΤΥΠΙΚΑ από τον Ξύδη, απλά και μόνο διότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες κρατούν αρκετό καιρό και έτυχε στο ενδιάμεσο να έχουμε εκλογές και να αλλάξει η Διοίκηση, δεν σημαίνει ότι τον τάισε ο Ξύδης. Ο νέος Δήμαρχος ήταν υποχρεωμένος να εξοφλήσει τα έργα που βρήκε σε εξέλιξη και το ίδιο θα κάνει ο επόμενος με τα έργα του προηγούμενου, αν αυτά δεν έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν ή να εξοφληθούν. Το έργο το πήρε κατά τη διάρκεια της θητείας του Νικολάου και ούτε παιδάκι του Νηπιαγωγείου δεν μπορεί να φάει την απονενοημένη "γυριστή" που πήγε να κάνει ο κύριος αυτός. ΨΕΥΤΗΣ!

Υ.Γ. Δεν τελειώσαμε εδώ. Έρχονται ακόμη χειρότερα ψέμματα στο επόμενο μέρος και πάντα βάσει της συγκεκριμένης ανάρτησης. Ο ιστορικός του μέλλοντος πρέπει να βρει πώς, με τόσες λίγες λέξεις, ένας άνθρωπος κατάφερε να πει τόσα πολλά ΨΕΜΑΤΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...