Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 41ο)

5) Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι λέει ότι ο Νικολάου δεν τον εξόφλησε, διότι είχε να πληρώσει τα "βύσματά" του. Από μόνη της αυτή η δήλωση εμπεριέχει 4, ναι 4 (κατόρθωμα) ΨΕΜΑΤΑ! Πάμε:

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι επιμένει να πετάει υπονοούμενα στον αέρα, χωρίς να μας δίνει ούτε ένα όνομα, ώστε στο Αυτόφωρο που θα πάει να μας εξηγήσει ποιοι είναι οι εκτός ΑΣΕΠ διορισμένοι που τους πλήρωνε ο Δήμος και τους πήρε λόγω γκομενικών και συγγενικών σχέσεων, ενίοτε και ως ΕΡΓΑΤΕΣ (!!!), για να στρογγυλοκάθονται στα γραφεία.

Μιλάμε δηλαδή για περισσότερους από έναν, οι οποίοι εκτός του ότι ήταν "παράνομοι",
"κολλητοί" και "διορισμένοι", σήμερα "φωνάζουν και ζητούν την Ελλάδα τους πίσω" και "θεωρούν" ότι ο Γυφτοδήμος τούς βρίζει, ενώ τυγχάνουν και "ακρίδες που απομυζούν το Δημόσιο".

Α, τους αλήτες και 'μεις που νομίζαμε ότι το Δημόσιο το απομυζούσαν τόσα χρόνια οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι και οι καναλάρχες με τις απευθείας αναθέσεις και τις υπερτιμολογήσεις των Δημοσίων έργων... Λάθος μας... Μυριζόμαστε 500 σελίδες δικογραφία. Πολλά και χοντρά για να αποδειχθούν και δεν τον βλέπουμε καλά, ιδίως όταν θα έχει να παλέψει και δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν κάποιους.

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι άλλοι οι κωδικοί του Προϋπολογισμού που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων και άλλοι οι κωδικοί που αφορούν στα Τεχνικά Έργα. Άλλος ο Προϋπολογισμός του Δήμου, άλλο το Τεχνικό Πρόγραμμα. Δεν μπορείς να παίρνεις τα λεφτά και να τα κόβεις βόλτα, όπου σε βολεύει κάθε φορά. Άλλα κονδύλια τα μεν, άλλα τα δε. Ακόμη και αν έλεγε αλήθεια και ο Νικολάου είχε διορίσει το άπαν σύμπαν στο Δήμο, αυτό δεν θα είχε καμία απολύτως σχέση με την υποτιθέμενη αδυναμία να εξοφλήσει έναν εργολάβο, όπως τον συκοφαντεί ο Γυφτοδήμος.

Ακόμη δε και αν δεν τα γνωρίζει αυτά τα απλούστατα πραγματάκια, τότε: α) Να πάει στον Κεχρή να του τα πει (τι διάολο, δεν μιλάνε μεταξύ τους;) β) Να το βουλώσει δια παντός, μέχρι να αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις και να μην παριστάνει τον τιμητή τον πάντων, προκαλώντας ηχορύπανση γ) Να μην προσπαθεί να μας επιβάλει και άλλους ηγέτες και Δημάρχους και δ) Να μην ξανακατέβει σε εκλογές, διότι εκτός από ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ είναι και άσχετος και επικίνδυνος.

(Τα άλλα δύο, θα τα σκάσουμε στην επόμενη ανάρτηση, ώστε να προλάβει να ξαναεκτεθεί, πετώντας ασυναρτησίες και μένοντας περισσότερο ανοικτός από ποτέ. Μη μας αναφέρεις τι λέγαμε για σένα κάποτε. Και εκείνα ισχύουν και αυτά εδώ ισχύουν και τα επόμενα ισχύουν. Άσχετο το ένα θέμα με το άλλο. Δεν σε λέμε άλλωστε κλέφτη εδώ, ΨΕΥΤΗ σε λέμε. Ούτε λέμε ότι πήρες το έργο παράνομα. Απλώς, καταδεικνύουμε τα τωρινά ψέματά σου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...