Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 44ο)

Ας επιστρέψουμε στους αποστάτες της περιοχής μας, διότι μας ενοχλούν οι προδότες συνολικά και όχι μιας μόνον παράταξης. Μπορεί να μη γουστάρουμε π.χ. τον Ξύδη, αλλά δεν μας αρέσουν ούτε τα δικά του πουλητάρια.

Ο ψηφοφόρος στέλνει στο Δημοτικό
Συμβούλιο τους Δημοτικούς Συμβούλους για να στηρίξουν τον αρχηγό και την πολιτική της παράταξής τους. Όχι για να εκμεταλλευτούν τη θέση και να κάνουν χρήση της προβολής τους μπας και γίνουν αρχηγοί.

Θες να φύγεις; Στο καλό και να μας γράφεις. Την έδρα πίσω και μετά κάνε όσες φράξιες, ομαδούλες, παρατάξεις, διαπραγματεύσεις και αλλαξοθεσιές θες. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είσαι αντίστοιχος προδότης και δοσίλογος με τον Αποστολόπουλο και τον Τούτουζα που καθόταν 4 χρόνια Πρόεδρος του ΔΑΟΧ και παραιτήθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Τουλάχιστον ο Πολύδωρας είχε την έκλαμψη να παραιτηθεί, όταν στα 80 του δεν έγινε για 7η συνεχή χρονιά Αντιδήμαρχος.

Εμ, βέβαια, αν δεν έχεις μόνιμο Αντιδήμαρχο έναν 80χρονο, μόνη λύση του είναι η παραίτηση. Είναι που όλοι αυτοί κάθονται μέχρι τα βαθιά γεράματα για να μεταλαμπαδεύσουν τις "πολύτιμες"  γνώσεις και εμπειρίες τους στους νεότερους... No money, no honey, καλή ώρα όπως στη σημερινή διάλυση της Νέας Πορείας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...