Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 43ο)

Και επειδή το Κλισιοσκόπιο λέει μόνον ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν συκοφαντεί κανέναν, ιδού και το σχετικό Δημόσιο Έγγραφο, να το κάνετε κορνίζα, μαζί με τα άλλα που θα του βγάλουμε σε λίγο στη φόρα, ώστε να θυμάστε ποιος είναι ο Γυφτοδήμος, κάθε φορά που θα σας κάνει πλύση εγκεφάλου για το Μνημόνιο και το Δημόσιο και κυρίως, κάθε φορά που θα προσπαθεί να σας επηρεάσει σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από εκεί και πέρα, έχει και αυτός μούτρα να μιλάει σήμερα για το Νικολάου, όταν επί της Διοίκησής του έβρισκε νόμιμους διαγωνισμούς για να συμμετάσχει στα ίσια, κανένας δεν του έμπαινε εμπόδιο, πήρε τα εργάκια του, πήρε και τα φραγκάκια του και τάισε την οικογένειά του. Άσε να μιλήσει κανένας άλλος, ρε φίλε.

Αντίθετα, ένα διαγωνισμό που κέρδισε επί Ξύδη, του τον ακύρωσε-μπλόκαρε η
δική του Διοίκηση, η Διοίκηση την οποία στήριξε για να εκλεγεί και ακόμη αγνοείται η τύχη του συγκεκριμένου έργου. Ας μας ενημερώσει κάποιος τι απέγινε με εκείνη την ιστορία, διότι έχουμε χαθεί στο σκοτάδι της υποτιθέμενης τιμιότητας, διαφάνειας και καλοδιαχείρισης που... απολαμβάνουμε πλέον στην πόλη μας.

Και μην ξαναπεί κανείς κακοπροαίρετος ότι ο Γυφτοδήμος έφυγε από τη Νέα Πορεία όταν διαπίστωσε ότι ο Ξύδης σκόπευε να διοικήσει μόνο μέσω απευθείας αναθέσεων και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει δουλειά ούτε στα ίσια, ούτε δια της πλαγίας οδού. Ντροπή...

Μην παρεξηγηθούμε, όχι ότι τον ενδιαφέρει η πλάγια οδός, ο Βαγγέλης της καρδιάς μας πάντα πάει με το σταυρό στο χέρι και αυτό φαίνεται και από άλλους διαγωνισμούς που έχει κερδίσει. Αλλά για αυτά θα μιλήσουμε στη συνέχεια. Αν θέλετε τώρα κάποιοι, σταματήστε να γράφετε ψέματα και να προκαλείτε διότι, μετά από τόσο σεξ, μας πονάνε τα νεφρά μας. Έχουμε αφήσει και θέμα στη μέση...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...