Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 46ο)

Πώς είναι η παράταξη της Νικάκη, που αποτελείται από 52 κομμάτια, λόγω έλλειψης στόχου εξουσίας; Πόσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται για το αν ο Κουγιουμτζόπουλος θέλει να γίνει Δήμαρχος και για αυτό τους έχει τινάξει
στον αέρα;

Πώς ήταν οι Χολαργιώτες του Ξύδη που παρακολουθούσαν μουγκοί το Χολαργό να καταστρέφεται με το ξεροκόματο ή την ελπίδα του ξεροκόματου στο στόμα; Έτσι... Μόλις έληξε η φάση και σε λίγο θα αρχίσουμε να ακούμε τα πολιτικά τους επιχειρήματα και τις διαφωνίες, στην προσπάθειά τους να χωθούν αλλού και να επιβιώσουν στην επόμενη μέρα. Κυρ Ηλία σε περιμένουμε, αν και λόγω του τελευταίου χοντρού ρουσφετιού, δεν προβλέπεται να βγάλεις άχνα ακόμη (προσεχώς το ρουσφέτι, μείνετε συντονισμένοι).

Τέλος, για να ολοκληρώσουμε τα της παράταξης Κεχρή, πριν προχωρήσουμε στην ομιλία του και εμείς είμαστε αναλυτικοί, χιουμορίστες, πνευματώδεις και λέμε την αλήθεια, αλλά δεν σημαίνει ότι για αυτό πρέπει όλοι να μας γουστάρουν για αρχηγούς και Δημάρχους τους. Αυτό το "με το έτσι θέλω, αρχηγός" δεν το καταλάβαμε ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...