Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 1ο)

Το Κλισιοσκόπιο δεν ασχολείται με θέματα της άμεσης επικαιρότητας, πλην αν κάποια από αυτά ερεθίσουν τις ευαίσθητες νευρικές του απολήξεις. Κρίσιμα κριτήρια είναι το ψέμα, η προδοσία, το παιχνίδι στην πλάτη του λαού, η προκλητική αυτοπροβολή, ο βαυκαλισμός, η αρχομανία κ.τ.λ. Τα γνωρίζετε, άλλωστε.

Στην περίπτωση του θέματος της κατάργησης των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Χολαργού μπορούμε να
εξάγουμε διάφορα χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να κράξουμε συμπεριφορές, συνεπώς δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε. Αλλά ας ξετυλίξουμε το κουβάρι από την αρχή:

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, το... Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (αχαχαχα, μπα σε καλό σας, γελάσαμε και σήμερις) εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση (την παραθέτουμε χωρίς συντακτική και ορθογραφική διόρθωση):

"Το ΙΚΑ παραμένει στο Χολαργό

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από έντονες και επίμονες ενέργειές μας, πετύχαμε την παραμονή επί εξάμηνο τουλάχιστον του ΙΚΑ στο Χολαργό (το οποίο είχε προγραμματιστεί να «κλείσει» στις 15 τρέχοντος μηνός), ώστε να δοθεί η δυνατότητα το όλο θέμα να επανεξεταστεί.
Η παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό εξασφαλίστηκε μετά τη νέα συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση. Ο κ. Βρούτσης έδειξε μεγάλη κατανόηση στο αίτημα του Δήμου μας, όπως αυτό του εξετέθη από το Δήμαρχο, με επιχειρήματα, τεκμηρίωση και προτάσεις και έδωσε λύση σ’ αυτό.
Ως γνωστό το ίδιο αίτημα είχε διατυπωθεί και στο Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο κατά τη συνάντηση του Δημάρχου μαζί του πριν από τέσσερις (4) μέρες, ο οποίος είχε δεσμευτεί να το επανεξετάσει.
Η Δημοτική Αρχή, εκπροσωπούσα και τους δημότες Παπάγου – Χολαργού, ευχαριστεί τον Υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, γι’ αυτή την απόφασή του και ελπίζει ότι το ΙΚΑ θα παραμείνει τελικά στο Χολαργό, ώστε να μη ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι σ’ αυτό. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και στο Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβ. Σπυρόπουλο για τη θετική εκ μέρους του αντιμετώπιση του προβλήματος.
Πάντα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...