Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 7ο)

Πανικός στο ίσωμα! Με το που εμφανίστηκε αντίπαλος που λέει την αλήθεια, αυτομάτως απαξιώνουμε και διαστρεβλώνουμε το σύμπαν.

Πώς είναι η φάση με το Κλισιοσκόπιο, όπου βγαίνει ο κάθε πικραμένος και λέει: "Βοήθεια, με συκοφαντούν", αλλά δεν μπορεί να ανασκευάσει ούτε λέξη από όσα έχουμε γράψει;

Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Κεχρής: "Κλαψ, κλαψ, με βρίζουν (;), με συκοφαντούν (;;;)" και πάντα ακολουθεί η κλασική απειλή με τα δικαστήρια και τον εισαγγελέα.

α) Μην μπερδεύετε την αρνητική
κριτική ή το ξεμπρόστιασμά σας με την Ύβρη και τη Συκοφαντία. Για να είναι ένα αρνητικό δημοσίευμα υβριστικό ή συκοφαντικό, πρέπει να λέει ΨΕΜΑΤΑ. Π.χ. "ο Πάσαρης είναι δολοφόνος". Φαντάζεστε να βγει μετά ο Πάσαρης και να πει με βρίζουν και με συκοφαντούν;

β) Παλικάρι, αν μπορείς να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι λέμε ψέματα, θα μπορούσες να το κάνεις και εδώ μέσα πολύ πιο γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα. Αντί να χαλάσεις έναν κουβά λεφτά, να μπλέξεις τη ΔΗΕ και την Interpol και μαζί με τις αναβολές να κάνεις κανά εξάρι χρόνια να φτάσεις στο ακροατήριο, όπου πίστεψέ μας θα γίνεις ρεζίλι, διότι εμείς για ό,τι λέμε έχουμε και τις αποδείξεις και τους αντίστοιχους μάρτυρες, προσπάθησε να αρθρώσεις ΕΝΑ, έστω ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα και ο κόσμος θα κρίνει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...