Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 8ο)

γ) Σταματήστε να μπερδεύετε τις πολιτικές κρίσεις με τον κοινό Αστικό και Ποινικό Κώδικα. Αν ήταν έτσι, όλα τα Μέσα που από το πρωί ως το βράδυ βρίζουν χυδαία την Κυβέρνηση και όλους τους πολιτικούς από το 1980 και
έπειτα, θα είχαν κλείσει.

Αν βγούμε και πούμε κάποιον κλέφτη, χωρίς αποδείξεις ή παιδεραστή ή κτηνοβάτη, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όταν, όμως, απλά αποκαλύπτουμε και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ τις ανακολουθίες και τα ψέματα που λέγονται, τις πολιτικές κωλοτούμπες, τις προδοσίες και τα πολιτικά παιχνιδάκια, αφήστε τους εισαγγελείς και το Δικαστή Ντρεντ, διότι δεν πρόκειται κανένας από αυτούς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σας. Ομοίως και όταν λέμε τη γνώμη μας για το αν κάποιος είναι ικανός να διοικήσει ή όχι, για το αν τον γουστάρουμε ή αν είναι σοβαρή η κίνησή του.


δ) Τέλος, κόφτε τις απειλές με τους συγγενείς και τους φίλους και τα λοιπά βύσματά σας, με τα οποία θα μας κλείσετε το στόμα. Πρώτον, διότι και εμείς δεν φυτρώσαμε, ούτε πέσαμε από το Α του Κενταύρου. Μη χρειαστεί να τα βγάλουμε έξω τα βύσματά μας και να τα μετρήσουμε.

Δεύτερον, διότι υπάρχει ένα πραγματάκι που λέγεται "προσωπικά δεδομένα" και "ανωνυμία του διαδικτύου", η οποία ευτυχώς ακόμη δεν είναι παράνομη. Αν χωρίς τετελεσμένο αδίκημα ή στοιχειοθετημένη κατηγορία τολμήσει ο οποιοσδήποτε, όσο ψηλά και αν βρίσκεται, να "επέμβει" και να "πειράξει" ευαίσθητες απόρρητες πληροφορίες, θα φτάσουμε μέχρι το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και θα γίνουμε show παγκοσμίως.

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι πλέον τα κόζα άλλαξαν και ότι δεν παίζετε μόνοι σας. Δεχτείτε τον αντίλογο, τη διαφορετικότητα και την αντίθετη άποψη, μπας και πείσετε κανέναν ότι διαφέρετε από τους προηγούμενους, ότι είστε καλύτεροι και ότι αξίζετε να αναλάβετε τις τύχες του κόσμου στα χέρια σας. Μέχρι στιγμής, πάντως, απλά μας επιβεβαιώνετε ότι είστε τα ίδια σκατά και χειρότερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...