Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 9ο)

Ας δούμε, εδώ, τι λέει ο Ξύδης.

Την ώρα που οι άλλοι του λένε ότι καμία 6μηνη παράταση δεν δόθηκε, ότι ο στόχος δεν είναι η προσωρινή λύση, ότι δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει κοτζάμ Δήμαρχος μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου για τα ημίμετρα και ότι χωρίς τη σκληρή στάση του Νικολάου κανένας Βρούτσης δεν θα είχε αναγκαστεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του, ο Ξύδης απαντάει τελείως κουτσομπολίστικα, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί σε ΟΛΑ τα ζητήματα που του έθεσε το Δελτίο Τύπου των Ενεργών Δημοτών.

Ρε, υπάρχει ή δεν υπάρχει 6μηνη
παράταση;

Πες μας ποια είναι τα "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε";

Πες "οι κύριοι αυτοί λένε ψέματα, διότι α), β), γ) και δ)".

Δήμαρχος είσαι εσύ ή δεκαπεντάχρονο που τσακώνεται στο facebook με τους φίλους του; Τι σε ενδιαφέρει και κυρίως τι ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος επηρέασε το Νικολάου και από πότε σε πειράζει εσένα αν έχει κακούς συμβούλους;

Λόγω των κακών συμβούλων του Νικολάου κέρδισες τις εκλογές, άσε δε που τους περισσότερους από αυτούς τους έχεις πάρει τώρα εσύ στην παράταξή σου, ενώ οι άλλοι θέλουν να γίνουν ΟΛΟΙ Δήμαρχοι. Αλλά εκείνοι οι σύμβουλοι ήταν καλοί, διότι τον κρατούσαν κοιμισμένο και κόβατε όλοι βόλτες ανενόχλητοι... Προφανώς, τελείωσαν αυτά και δεν γουστάρετε μία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...