Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πλημμύρα αλητείας (μέρος 21ο)

Τις προάλλες είδαμε το νερό να πετάει τα καπάκια των υπονόμων. Μήπως και για αυτό φταίει ο Δήμος; Δηλαδή τι να κάνει; Να καθαρίσει και τους υπονόμους; Συνεπώς, πριν πούμε την εξυπνάδα μας, πρέπει να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και να ψάχνουμε τους πραγματικούς αρμοδίους.

Αλλά σε αυτήν την πόλη των συγκεκριμένων Μέσων, κάποιοι προσπαθούν να μας
πείσουν ότι ο Χολαργός βρίσκεται στη δεκαετία του '90, όταν κάποιοι έτρωγαν καλά και δεν ήθελαν τίποτα να αλλάξει και να βελτιωθεί. Μόνο που τότε, με κάθε βροχούλα έτρεχε η Πυροσβεστική και οι διασώστες να σώσουν τον κόσμο, τα σπίτια και τα μαγαζιά από σοβαρές πλημμύρες. Αλλά τότε δεν μιλούσε κανείς. Μετά τους έπιασε ο πόνος γιατί δεν είχε όμβρια το κάτω μέρος της Περικλέους. Λες και από το 1974 έως το 2002, ήταν Δήμαρχος κανένας δεξιός...

Δεν διαφωνούμε ότι με τον Ξύδη έχουμε γυρίσει σε εκείνη την δεκαετία και το μόνο που μας λείπει για να ξαναγίνουμε χωριό είναι να κλείσουμε τις εισόδους της πόλης, αλλά για αυτό υπάρχει Κεχρής που το θέλει, το ζητάει και το προτείνει, όπως θα δούμε όταν αναλύσουμε την ομιλία του.

Κάποιος να του πει ότι δεν μετακινούμαστε όλοι με οδηγούς που μας στέλνουν από τα στρατόπεδά μας, αλλά και ότι η εμπορική δραστηριότητα που είναι πολύ έντονη στο Χολαργό απαιτεί εύκολη είσοδο στην πόλη, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους προμηθευτές μας. Α και ότι ο Δήμος δεν είναι μόνο το ΚΑΠΗ για να νομίζει ότι έμαθε να διοικεί, ότι έμαθε τα προβλήματα και ότι μπορεί ή ξέρει να τα λύσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...