Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 6ο)

Ήταν πλέον προφανές πως για κάποιους λόγους, τους οποίους έχουμε ήδη αναλύσει, ό,τι και αν έκανε, ο κόσμος της περιοχής μας του έχει γυρίσει την πλάτη ανεπιστρεπτί, ενώ για κάποιους άλλους λόγους που λέγονται ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ο κόσμος εμπιστεύεται τρελά το μικρό, άσημο και ερασιτεχνικό Κλισιοσκόπιο. Και τότε, έβαλε μπρος τα πολύ μεγάλα μέσα!

Δεδομένης της φιλίας του με το Στέφανο Χίο και της συμμετοχής του στο πάνελ της εκπομπής Μακελειό (να σημειωθεί ότι και ο γιος του έκανε live ρεπορτάζ
για την ίδια εκπομπή), ο Βραχιολίδης ζήτησε και πήρε την άδεια από το Χίο να χρησιμοποιήσει το πασίγνωστο makeleio.gr, ώστε να αυξήσει κι άλλο της αναρτήσεις του, αλλά κυρίως για να βρει νέους αναγνώστες από όλον τον ελλαδικό χώρο, αφού οι εδώ τον έχουν γραμμένο.

Πρώτη κίνηση ήταν η αναπαραγωγή όλων σχεδόν των αναρτήσεων του makeleio.gr αυτολεξεί στο blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή. Δεδομένων των πιασάρικων θεμάτων του Χίου και της καλώς εννοούμενης φασαρίας που μπορεί να προκαλέσει ο συγκεκριμένος πασίγνωστος δημοσιογράφος, γίνεται αντιληπτό ότι όταν κάποιος έψαχνε ένα καλό θέμα του makeleio.gr στις μηχανές αναζήτησης, πλέον υπήρχαν τεράστιες πιθανότητες στα αποτελέσματα να εμφανιστεί και ο Παρατηρητής. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο μετρούν οι επισκέψεις μέσω google κ.τ.λ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...