Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 7ο)

Παρά ταύτα, συνέχιζε να βλέπει το Κλισιοσκόπιο με τα κιάλια και έπρεπε να βρεθεί ακόμη πιο δραστική λύση. Και τη βρήκε!

Στη φωτογραφία που βλέπετε, αποτυπώνεται πλήρως το κόλπο, το οποίο γίνεται κατά κόρον τις τελευταίες εβδομάδες με δεκάδες παρόμοιας θεματολογίας αναρτήσεις.

Τα βήματα είναι τα εξής:
1) Βάζουμε μια ξέκωλη φωτό για να πέσει το μάτι.
2) Βάζουμε έναν προκλητικό τίτλο.
3) Δίνουμε ένα lead που δεν λέει και
πολλά για το θέμα, ούτε αποκαλύπτει το "ζουμί ".
4) Όλο αυτό το αναρτούμε στο makeleio.gr και
5) Στο τέλος της ανάρτησης βάζουμε link που οδηγεί στο blog του Παρατηρητή, ώστε το "φιλοθεάμον" κοινό να συνεχίσει την ανάγνωση εκεί, να δει extra γυμνές φωτογραφίες και να πληροφορηθεί τη "μεγάλη αποκάλυψη", όποια είναι αυτή κάθε φορά. Αυτή η σειρά που βλέπετε στο τέλος του κειμένου με το μπλε χρώμα, αν την πατήσετε, σας πάει κατευθείαν στην αγκαλιά του Μάκη μας.

Δεδομένου ότι το makeleio.gr βρίσκεται στη θέση 174 στην Ελλάδα και 21.339 στον κόσμο (μέτρηση 6ης Μαρτίου 2013), δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς για πόσο μεγάλο αναγνωστικό κοινό μιλάμε και πόσοι από αυτούς θα τσιμπήσουν να δουν την τσόντα. Έτσι λοιπόν, ο Μάκης μας εκτοξεύτηκε μέσα σε λιγότερες από δύο εβδομάδες από τη θέση 10.000 στην Ελλάδα, στη 1.413η (Κλισιοσκόπιο 2.388) και από το εκατομμύριο στον κόσμο στο 370.358, παραμένοντας ακόμη πίσω από το Κλισιοσκόπιο που βρίσκεται στην 315.228η θέση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...