Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 6ο)

Το ανεπανάληπτο βρισίδι που τρώει το Κλισιοσκόπιο για την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη, αποκαλύπτει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος ότι εμείς έχουμε φτάσει τις αποκαλύψεις μέχρι εκεί που μπορεί εύκολα να αποδειχθούν. Δεν έχουμε προχωρήσει στην αποκάλυψη όλης της ιστορίας, διότι παρά τη γνώση πολλών για τα πραγματικά περιστατικά, δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να πέσει άπλετο φως, όσο δεν φτάνει η διαδικασία στο δια ταύτα.

Μόνος ένας τρόπος υπήρχε για να βρεθεί η αλήθεια και αυτός είναι ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα. Δηλαδή, η Καλιοντζή και το ΔΣ να προχωρήσουν σε
δικαστική διαμάχη.

Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας δεν αντέδρασε όταν αποκαλύψαμε την ιστορία για πρώτη φορά πριν από 6 μήνες. Όσο δεν υπήρχε φόβος εμπλοκής της Δικαιοσύνης, κοιμούνταν όλοι ήσυχοι και μόνο ο Καραμανέας είχε χαζοκαρφωθεί, παρακαλώντας το Στάικο να θάψει το θέμα.

Αντίθετα, τώρα, αν αποδειχθεί οριστικά στο δικαστήριο ότι τα χρήματα δόθηκαν, η πλευρά Βαλιάνου θα αναγκαστεί να αρχίσει να σκαλίζει πρόσωπα και πράγματα. Δεν πρόκειται να σηκώσουν μόνοι τους την ενδεχόμενη λέζα, αλλά θα πάρουν μαζί τους όλους όσοι έπιασαν κότσο τη Ζωζώ και αυτό προσπαθούν να αποφύγουν οι αυτόκλητοι σωτήρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...