Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 7ο)

Τεράστια αθλιότητα ήταν και αυτό που έκανε ο Βραχιολίδης τις προάλλες. Πήγε και είπε στην οικογένεια της Βαλιάνου ότι το Κλισιοσκόπιο γράφει πως αυτή είναι που θέλει να θαφτεί η υπόθεση.

Προφανώς, οι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει τη σειρά των αναρτήσεων, διότι αν μετά από τόση ανάλυση κάποιος κατάλαβε ότι η οικογένεια Βαλιάνου δεν θέλει να βρεθεί η αλήθεια, το πνευματικό του επίπεδο πρέπει να είναι χαμηλότερο ακόμη και από εκείνο του Μάκη.

Τι να κάνει και η κόρη της Ζωζώς, έκανε δήλωση ότι η οικογένεια θέλει να φτάσει η υπόθεση μέχρι τέλους και να βρεθεί όλη η αλήθεια. ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Ουδείς λέει το αντίθετο. Καμία δήλωση της
οικογένειας δεν υπάρχει που να υποστηρίζει κάτι διαφορετικό.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα, μπλεγμένοι σε μια σοβαρή δικαστική διαμάχη, για κάτι που ούτε έκαναν οι ίδιοι, ούτε γνωρίζουν τι στον άνεμο έχει παιχτεί.

Παράλληλα, ευθύνη τους είναι να υποστηρίξουν τα δικά τους συμφέροντα και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Αυτοί πολύ καλά κάνουν και παλεύουν. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει γιατί κόπτονται ξαφνικά για ανθρώπους που κάποτε τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Εμείς για τις αναρτήσεις του Βραχιολίδη λέμε τόσον καιρό, για τα Δελτία Τύπου του Ξύδη, για τις αναρτήσεις του στο facebook και για τα κλάματα του κυρ Πέτρου. Ποτέ δεν είπαμε για την πλευρά Βαλιάνου, διότι απλούστατα δεν γνωρίζουμε τι πρεσβεύουν οι άνθρωποι. Άσε που παίζει και οι ίδιοι να μην έχουν ιδέα τι έγινε το 2007-2008. Ακούνε να λέει διάφορα ο ένας και ο άλλος και ανάθεμα αν έχουν πάρει γραμμή, ακόμη.

Ντροπή του του Βραχιολίδη, αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που αποδεικνύεται ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ και καλά γλέντια στην επόμενη σειρά αναρτήσεων που του έρχεται ταχέως!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...