Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 8ο)

Εσχάτως, ο Τσοντολάγνος της "δημοσιογραφίας" άρχισε να απειλεί το Κλισιοσκόπιο, ότι αν δεν σταματήσει να γράφει για την υπόθεση Βαλιάνου, θα προβεί σε... αποκαλύψεις.

Τέτοια πρεμούρα πια από κάποιους που κάποτε έβριζαν τη Βαλιάνου, διότι κατέβαινε με τους Ενεργούς Δημότες; Μωρέ μπράβο! Αφού θεωρεί ότι λέμε ψέμματα, γιατί δεν μας αφήνει να εκτεθούμε, αλλά μας απειλεί για να σταματήσουμε;

Συγκεκριμένα, είπε ότι θα γράψει για τα... ΚΕΚ!;!;! Τα ποια; Τα... ΚΕΚ! Χεστήκαμε! Γράψε και για τους Ελ, τους Νεφελίμ, τους Ελοχίμ και τον Πολέμαρχο του Θεού, διότι:

α) Και να πεις πλέον ότι έχουμε Απρίλη μήνα, δεν
πρόκειται να σε πάρει κανείς στα σοβαρά και όλοι θα πάνε να ξανατσεκάρουν τα ημερολόγιά τους, διότι θα είναι σίγουροι ότι πάλι λες ΨΕΜΑΤΑ.

β) Διότι το καλύτερο που θα έχεις να αποκομίσεις θα είναι κανένα Αυτόφωρο από δω μέχρι τον Κορυδαλλό και θα ξαναβγαίνεις να κλαις στα blogs και στα κανάλια.

γ) Δεν είναι "τα ΚΕΚ", βρε άσχετε που θες να κάνεις και αποκαλύψεις, τρομάρα σου... Είναι ΤΟ ΚΕΚ και μετά από 16 χρόνια που λειτουργούσε στο Χολαργό, αν ήσουν μια στάλα σοβαρός θα είχες μάθει να το λες σωστά. Άλλο ΤΑ ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών), άλλο ΤΟ ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης). Άιντε, αστείε τύπε. Αν κάνεις 40 ακόμη χρόνια "δημοσιογραφία" στην περιοχή, μπορεί κάποτε να μάθεις να γράφεις σωστά τα βασικά... Τράβα τώρα με αυτούς που καλύπτεις στην υπόθεση Βαλιάνου να γράψετε πάλι καμιά συκοφαντία για ΤΑ... ΔΑΟΧ, μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Για ΤΑ... ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ και το Δήμαρχο που υποστήριξες, πάντως, δεν βλέπουμε να τολμάς να γράψεις τίποτα... ΤΣΟΝΤΑ, ε, ΤΣΟΝΤΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...