Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Όταν ο Βραχιολίδης έγλειφε το Στάικο (μέρος 9ο)

5) Χειρίστηκε, παρά ταύτα, καλά το θέμα ο Στάικος; Σαφέστατα και όχι. Είτε αληθεύει το σενάριο ότι του έφαγε δύο φορές τα λεφτά ο ταξιδιωτικός πράκτορας και τώρα τρέχουν στα δικαστήρια, είτε όχι, η όλη φάση απετέλεσε μία επικοινωνιακή καταστροφή. Πράγμα που αποδεικνύει ότι ούτε ομάδα επικοινωνιολόγων υπάρχει (άλλο ένα ΨΕΜΑ του Μάκη), ούτε ο κύριος Μπάμπης είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για δημιουργία
παράταξης και κάθοδο σε εκλογές (πάλι ΨΕΜΑ του Μάκη).

Στην τελική, ας είχε βγει να ενημερώσει ότι πλέον δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει για αυτούς και για αυτούς τους λόγους ή να μην το πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή μπας και του βγει, διότι δημιουργούνται άδικες εντυπώσεις.

Το θέμα που ενδιαφέρει εμάς είναι ένα. Έκανε κάποιο κακό στην πόλη και τους κατοίκους της η ακύρωση του ταξιδιού; Άντε ψυχολογικά στενοχωρήθηκαν κάτι κολλητοί του Ξύδη. Από εκεί και πέρα και τις συμμετοχές τους πήραν πίσω και όλα καλά. Πέθανε κανείς; Καταστράφηκε κανείς; Απολύθηκε κανείς; Διαλύθηκε τίποτα; Άσε μας κουκλίτσα μου. Ας δούμε τα έργα και τις ημέρες της Νέας Πορείας αν θέλουμε να δούμε κυνηγητά, αδικίες και καταστροφές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...