Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Καλύτερα γλείψε ένα Magnum (μέρος 10ο)

Ενημερωτικά, αυτές οι αναρτήσεις μπαίνουν διότι ο Βραχιολίδης τόλμησε να μας πει ότι υπάρχουν και άλλα θέματα για να ασχοληθούμε, όπως η Κρίση και να σταματήσουμε να γράφουμε για το Ίδρυμα Ζουρούδη που τον καίει ιδιαίτερα όπως φαίνεται και τον τσουρουφλάει.

Πάρε τώρα για την Κρίση να γουστάρεις και αν τολμάς ξανακάνε υποδείξεις. Παράλληλα, εμείς είπαμε ό,τι είχαμε να πούμε για το θέμα της Βαλιάνου και σταματήσαμε, ο Μάκης συνεχίζει να χτυπιέται. Κάθε μέρα, έχει τουλάχιστον μια ανάρτηση όπου βρίζει την Καλιοντζή... Χαχαχα, απίστευτος και όμως αυτοκαρφωτικός.

Μιας και μιλούσαμε πριν για ρεζίληδες,
μαζέψτε ό,τι ψυχικό απόθεμα που σας έχει απομείνει, μαζί με τα γαστρικά σας υγρά, διότι ακολουθεί το ξέρασμα της αρκούδας. Στη φωτό βλέπουμε άλλη μια παλιά έκδοση του Παρατηρητή.

Ήταν η εποχή που ο κυρ Αντώνης ο Πολύδωρας στα 80 του και με τα 3 πόδια στον τάφο, επειδή δεν έγινε για 7η συνεχόμενη χρονιά Αντιδήμαρχος απεφάσισε να εκδικηθεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει όσους ηλίθιους του είχαν απομείνει τότε, να βγάλει τον Ξύδη και να καταστρέψει το Χολαργό, αλλά και το Βύρωνα. Όχι το Δήμο, τον αδερφό του...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...